5. jūlija dienas horoskops

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu

Auns Nespēsi aizmirst par kādu cilvēku, kurš pēdējā laikā tev rādās teju sapņos. Centies savākties un nomierināties! Dod visam savu laiku!

Vērsis Ilgtermiņā tavām šīs dienas darbībām būs lielas sekas, tāpēc esi uzmanīgs gan savos darbos, gan vārdos. Ievēro detaļas!

Dvīņi Kur citi klusēs un nespēs neko pateikt, tu būsi visgaišākais un spožākais! Šī ir tava paspīdēšanas diena – izmanto to!

Vēzis Domāsi par vienu, bet rīkosies pretēji. Vairāk laika velti pienākumu pildīšanai, nevis domāšanai, par to, ka tos nepieciešams veikt. Izvairies no jebkādas sevis nomocīšanas!

Lasi arī:  Nedēļas horoskops no 3. līdz 9. jūlijam

Lauva Nepārcenties, cenšoties izpatikt citiem! Tas tev nav raksturīgi! Labāk esi neatkarīgs un pastāvi par sevis teikto un saviem tuvajiem!

Jaunava Šodien tevī pamodīsies instinkti, kas tevi mudinās aizstāvēt vājākos! Būs nepieciešama liela deva drosmes, taču tev tas ir pa spēkam!

Svari Nevajag balstīties uz citu atbalstu – pašam būs jānostājas uz abām kājām. Tā kā dzīve tagad prasa lielāku atbildību, tad tev tāda arī jānes, kad neviens neskatās.

Skorpions Būsi mazliet sašutis par nesen dzirdētajiem jaunumiem, taču šī situācija solās atrisināties daudz ātrāk, nekā cerēts. Pagaidām mēģini koncentrēties uz citām lietām.

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Strēlnieks Ja no kaut kā baidies, tad šodien šīm bailēm tiksi pāri. Mēģini visā saskatīt pozitīvo un no tā gūt kaut kādu labumu!

Mežāzis Būs kāda problēma, kas tev nedos mieru un neļaus gulēt. Tev nepieciešams laiks vientulībā, lai šo lietu mazliet sagremotu un apjaustu. Draugu ieteikumi izrādīsies ļoti noderīgi.

Ūdensvīrs Būs sajūta, ka neko neproti, bet būs neizsakāmi liela vēlme kaut ko darīt. Šodien tavām prasmēm būs mazāka nozīme, liekāka jēga būs rīkoties. Tik uz priekšu!

Zivis Liksies, ka tas, kas ar tevi notiek,ir pārāk labi, lai būtu realitāte. Pirms uzticies kādam, mēģini uz šo cilvēku raudzīties no negatīvās prizmas. Varbūt, ka viss nemaz nav tik labi, cik izskatās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru