Kad šīs 3 zodiaka zīmes iemīlas, tad tas ir uz mūžu

Šīs zodiaka zīmes ne tikai ir ieinteresētas veidot ilgstošas attiecības, bet arī dara visu iespējamo, lai tās tādas būtu. 

VĒRSIS

Viņš ir ļoti uzmanīgs un gādīgs. Noteikti kāds, kas meklē ne tikai mīļoto cilvēku, bet arī labāko draugu. Attiecībās ar Vērsi varētu šķist, ka tev ir savs personīgais emocionālais un fiziskais miesassargs. Vērsis darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai tevi darītu laimīgu. Tomēr Vērši var būt arī ļoti ietiepīgi un reizēm grūti izprotami, tāpēc tev ir jāapbruņojas ar pacietību, mēģinot runāt par lietām, kas tevi apbēdina vai sagādā vilšanos. Jāpiebilst, ka pats Vērsis ir gana pacietīgs un iecietīgs, bet, protams, visam ir mērs. Tuvo cilvēku izteiktā kritika viņu var viegli ievainot, tāpēc jau attiecību sākumā kārtīgi visu izrunājiet, lai Vērsis nejustos tā, ka visu dara nepareizi.

SKORPIONS

Kaut arī viņš visu uz visu zodiaka zīmju fona neatstāj tā labākā cilvēka iespaidu, Skorpions tomēr ir slavens ar savu nemirstošo mīlestību pret otro pusīti. Viņa dzirksts ir lipīga un tā acumirklī pārņem mīļoto cilvēku. Būs grūti atrast kādu intīmāku par Skorpionu, tomēr, šādi viņš rīkosies tikai atrodoties kopā ar īsto cilvēku. Neceri, ka viss būs tik vienkārši, jo Skorpionam noteikti vajadzīga otrā pusīte, kura spēj viņu savaldīt. Esot ar Skorpionu, izbaudi iemīlēšanās procesu, jo šīs zīmes pārstāvis paliks ar tevi kopā arī tad, kad starp jums esošā dzirksts būs izdzisusi.

ZIVIS

Zivis ir vieni no romantiskākajiem cilvēkiem, kādus iespējams sastapt. Viņi labprāt dalās intimitātē ar cilvēkiem, kuri ir viņiem tuvi, it īpaši mīļotajiem. Neticami dāsnie, zelta siržu īpašnieki ir apveltīti ar ārkārtīgi asām sajūtām un lielu emocionālo dziļumu. Attiecības ar Zivīm var būt visaizraujošākās, kādas ir bijušas. Ja Zivis iemīlas kādā, tas ir nopietni un uz ilgu laiku, viņas ir gatavas darīt visu, lai darītu otru cilvēku laimīgu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru