5 Zodiaka zīmes, kuras ir vislabākie un uzticamākie draugi

VĒZIS

vezis

Grūtos brīžos viņa vienmēr jutīs tev līdzi un atbalstīs, jo Vēžu sievietes mēdz pieķerties apkārtējiem cilvēkiem. Viņa tev veltīs nedalītu uzmanību.

Vēži ir ļoti uzticami un prot turēt noslēpumus, kā arī labprāt nododas mierīgiem hobijiem, piemēram, gleznošanai vai kopīgām pusdienām ar draugiem. Tāpēc uz viņu var paļauties, kad vēlēsies pavadīt mierīgu vakaru un izrunāties.

LAUVA

lauva

Lauvu sieviete mīl dzīvi un viņas sabiedrībā pavisam noteikti izjutīsi pozitīvas vibrācijas. Viņa arī mēdz uzņemties iniciatīvu un spēj atrisināt gandrīz jebkuru problēmu, un tajā skaitā arī savu draugu problēmas. Lauva ir dāsna un sirsnīga, tāpēc vari paļauties, ka viņa būs līdzās, kad to vajadzēs visvairāk. Lauva mīl arī jautrību un kopīgus pasākumus ar draugiem, tāpēc ar viņu kopā noteikti labi pavadīsi laiku.

MEŽĀZIS

mezazis

Dažreiz viņa nav no tiem jautrākajiem cilvēkiem, taču uz viņu vienmēr var paļauties. Viņa ir praktiska un nopietna, tajā pašā laikā perfekti spējot sevi kontrolēt. Mežāžu sievietēm piemīt arī augsta atbildības sajūta un disciplīna, tāpēc vari viņai uzticēt pabarot tavu kaķi, kamēr būsi atvaļinājumā, vai sazināties ar kādu paziņu, kas var palīdzēt ar darba iespējām. Dažreiz viņa var izturēties tā, it kā visu zinātu, bet reizēm tas noder.

ZIVIS

zivis

Tu noteikti gribi sadraudzēties ar šīm sievietēm. Viņas vienmēr vēlas palīdzēt citiem un ir nesavtīgas.

Zivis ir ļoti draudzīgas, maigas un gudras, kā arī būs tās draudzenes, kurām varēsi lūgt palīdzību jebkurā laikā. Varbūt reizēm šķiet, ka viņa pārāk uzticas citiem, taču nekad neko ļaunu nedomā. Naida vieta viņas labāk izvēlas draudzību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru