5 Zodiaka zīmes, kuras ļoti baidās no šķiršanās un nelaimīgām attiecībām

Zodiaka zīmes, kuras cenšas sevi pasargāt no salauztas sirds

DVĪŅI

Šīs zodiaka zīmes vislabāk pārcieš attiecību beigas. Tā vietā, lai koncentrētos uz pagātni un domātu par sāpēm un ciešanām, viņi labāk izvēlas koncentrēties uz nākotni, domājot par lietām, kas padara viņus laimīgus. Šajā zodiaka zīmē dzimušie cilvēki parasti ļoti baidās no ilglaicīgām attiecībām. Viņiem nepatīk garlaicība. Dvīņi labāk dod priekšroku gadījuma rakstura attiecībām. Taču, ja viņiem ir bijušas nopietnas attiecības, kuras tikko beidzās vai tūdaļ beigsies, viņi par to īsti nepārdzīvos, turklāt pavisam drīz spēs virzīties uz priekšu.

STRĒLNIEKS

Šie cilvēki pārāk ilgi nepārdzīvos par attiecību beigšanos. Saprotams, ka arī viņiem tas tomēr ir stress, taču viņi veiksmīgi spēj tikt galā ar savām emocijām. Viņi vienkārši prot darīt lietas, kas viņus padara laimīgus, nedomājot par neko skumju.

AUNS

Šie cilvēki ir ļoti kaislīgi. Kad viņi ir izveidojuši attiecības, savu otro pusīti mīl no visas sirds. Tieši tādēļ šķiršanās viņiem ir kaut kas ļoti briesmīgs. Taču viņi uzskata, ka dzīvē visam ir sava jēga, tādēļ viņi ļoti ātri un veiksmīgi tiek pāri savām emocijām.

VĒZIS

Šie cilvēki ir ļoti jūtīgi un emocionāli. Tieši tādēļ šķiršanās viņiem ir kaut kas ļoti sāpīgs un strespilns. Taču viņi noteikti saprot arī to, ka reizēm cilvēki ir pārāk atšķirīgi, lai būtu kopā. Šī iemesla dēļ Vēži cenšas pārāk ilgi nepārdzīvot par šķiršanos. Viņi cītīgi piestrādā pie tā, lai domātu vairāk par saviem ikdienas darāmajiem darbiem – šādi viņi piemirst par neseno šķiršanos.

SVARI

Šajā zodiaka zīmē dzimušie cilvēki ir salīdzinoši optimistiski un pozitīvi. Tieši tādēļ viņiem ir ļoti viegli tikt galā ar sāpīgām situācijām un aizmirst par attiecībām, kuras īsti neizdevās. Saprotams, ka pirmās pāris dienas pēc šķiršanās būs grūtas, taču viņi ir iemācījušies tikt galā ar sāpēm un aizmirst par tām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru