Kādos gadījumos zodiaka zīmes pārtrauktu attiecības?

Uzzini, kādos gadījumos katras Zodiaka zīmes pārstāvis ir gatavs pamest savu partneri!

Ir dažādi cilvēki: vieni dod priekšroku būt tiem, kas pamet, taču citi nav spējīgi to izdarīt, tāpēc labāk tiek pamesti. Arī šķiršanās iemesli mēdz būt dažādi: citiem tā ir nesaprašanās, citiem tie ir dažādi sīkumi, kas veido lielas lietas….

Uzzini, kā ir ar tevi, atbilstoši horoskopam!

 

Auns Ja viņš pamestu savu partneri, tad tāpēc, ka attiecībās justos garlaikots. Viņiem nepieciešamas interesantas sarunas un kompānija.

Vērsis Viņi parasti nav tie, kas ierosina šķiršanos. Ja partneris ar kaut ko jutīsies neapmierināts, tad būs gatavs aiziet.

Dvīņi Viņi nemēdz būt tā puse, kas pati grib šķirties. Pēc šķiršanās nereti var ierosināt nebeigt kontaktu uzreiz, bet gan palikt par draugiem.

Vēzis Pamest partneri gatavs ir tad, ja ir citas lietas, kas liedz būt kopā ar savu mīļoto cilvēku. Kaut arī labāk dod priekšroku pamest, nekā tikt pamestam, viņam tāpat ir nepieciešams ilgs laiks, lai tiktu pāri neveiksmīgām attiecībām.

Lauva Šķirties gatavs tikai tad, ja viņam attiecībās trūkst uzmanības un mīlestības. Lauvām ir svarīgi tikt novērtētiem un lutinātiem.

Jaunava Viņiem nepieciešams ilgs laiks, lai pierastu pie kāda, un tik pat ilgs, lai no kāda atradinātos. Parasti šķiršanās ar Jaunavu notiek pakāpeniski.

Svari Bez iemesla nepametīs, pirms tam izvērtēs visus attiecību plusus un mīnusus, vispirms aprunājoties ar partneri. Centīsies to darīt pēc iespējas mierīgāk.

Skorpions Viņi necieš meļus un, ja partneris viņam sāk regulāri melot, tad ir gatavs viņu pamest bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Strēlnieks Parasti nevēlas šķirties, tie nereti ir pavisam citi apstākļi, kas pie tā noved. Strēlnieki ir piedzīvojumu meklētāji, augstas izredzes, ka šķirsies ar savu partneri tad, kad pārvāksies uz citu valsti.

Mežāzis Viņi ir greizsirdīgi cilvēki, un necietīs, ja partneris citiem cilvēkiem pievērsīs vairāk uzmanības nekā viņam pašam. Necietīs, ja partneris paliks slinks un neko nevēlēsies darīt.

Ūdensvīrs Tas parasti nenotiek spontāni, ja Ūdensvīrs šķiras, tad viņš to noteikti pirms tam ir kārtīgi pārdomājis un apdomājis. Viens no iemesliem, kāpēc Ūdensvīri šķiras, ir tāpēc, ka jūtas daudz pārāki par saviem partneriem.

Zivis Var šķirties tāpēc, ka vēl nav tikuši pāri savām iepriekšējām attiecībām un nespēj aizmirst savu bijušo. Tomēr viņam tāpat ir nepieciešams labs iemesls, lai pamestu savu partneri. Viņam ir grūti būt skarbam pret savu partneri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru