5 zodiaka zīmes, kuras padara attiecības sarežģītas

Ne ar visām zodiaka zīmēm attiecību veidošana ir tik viegla…

JAUNAVA

Jaunavas ir ļoti subjektīvas pret attiecībām. Viņiem patīk, ka viņu partneris atrodas rokas stiepiena attālumā, jo viņiem ir bail pārlieku daudz atklāt sevi vai arī zaudēt kontroli. Būdami attiecībās ar Jaunavu, jūs nekad nesasniegsiet pilnīgu sajūtu, ka attiecībās esat iesaistīti abi.

SKORPIONS

Skorpioni ir ļoti izaicinoša zodiaka zīme. Viņi minūtes laikā spēj nomainīt savu attieksmi pret jums. Kad Skorpions uzsāk attiecības, tas no sākuma cenšas neatklāties, šādi pasargājot savu sirdi. Turklāt jūs nekad īsti nezināsiet, kas notiek viņiem galvā. Attiecības ar Skorpionu būs kā amerikāņu kalniņi – uz augšu un uz leju.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki nav lieli attiecību fani. Viņiem labāk patīk vienkārši skriet pakaļ kādai personai, nevis viņu mīlēt. Strēlnieki nav nopietnu attiecību atbalstītāji, jo viņiem patīk flirtēt un visu uztvert tā pašsaprotami. Viņi ir īsti spēlmaņi šajā jomā.

MEŽĀZIS

Mežāžiem ir bail mīlestības vārdā riskēt. Fakts ir tāds, ka viņi ir ļoti uzmanīgi un skopi ar un pret mīlestību. Jūs noteikti nejutīsieties viegli, esot attiecībās ar Mežāzi, jo šīm zīmēm nepatīk romantiskas, bet gan biznesa tipa tikšanās.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs vēlas izskatīties noslēpumains. Viņi ir vairāk atsvešināti cilvēki, kas ir ļoti vēsi pret savu partneri. Ūdensvīrs vēlas pasargāt sevi no tā, ka kāds varētu viņu sāpināt vai viņš tiktu nesaprasts. Ar viņiem attiecības būs ļoti grūtas.

Avots: betterme.guru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru