Lūk, kā 8 mēness fāzes ietekmē tavas attiecības

Pēc astrologu vārdiem, viena no jomām ir attiecības vīriešu un sieviešu starpā.

Tieši tādēļ astrologi ņem vērā Mēness fāzes, lai veicinātu pēc iespējas labākas attiecības pretējo dzimumu starpā. Tieši Mēness fāzes palīdzēs apmierināt jūsu vēlmes un cerības, ja tās sakritīs ar jūsu cilvēcisko bioritmu. Daudzi cilvēki noteikti ir dzirdējuši par Mēness fāžu kalendāru un daudz ko citu, kas saistīts ar Mēness kustību vai darbībām. Mēs centīsimies sasaistīt mūsu cilvēciskos bioritmus ar Mēness kalendāru. Palūkosimies, kā šīs 8 Mēness fāzes ieteikmē mūsu attiecības ar pretējo dzimumu.

#1 – jauna fāze jeb jauns Mēness. Jūs varat redzēt mēness gaismu. Šis ir pats labākais laiks, kad sākt attiecības vai arī mainīt jau esošo attiecību statusu.

#2 – pieaugošs pusmēnesis. Mēness tūdaļ parādīsies. Šajā laikā nepieciešams piestrādāt pie attiecībām, lai tās vispār izdotos.

#3 – pirmais ceturksnis. Šī ir aktīva Mēness augšanas fāze. Šis laiks būs lieliski piemērots, lai satuvinātos ar savu partneri un atrastu kopējus hobijus vai izklaides.

#4 – augošs Mēness. Šajā laikā jūs varat analizēt savas attiecības, partneri un paši sevi.

#5 – pilns Mēness. Šajā laikā jūs varat saskatīt pozitīvas pārmaiņas savās attiecībās.

#6 – dilstošs Mēness. Ir pienācis laiks jums kā pārim izveidot kontaktus ar sabiedrību – dodieties, piemēram, dubultajos randiņos.

#7 – trešais ceturksnis. Jums var rasties nesaskaņas un strīdi attiecībās. Ja jūsu attiecības ir nopietnas un stipras, jūs tiksiet pāri šiem strīdiem.

#8 – dilstošs pusmēness. Šī ir pēdējā fāze. Ja nepieciešams, pavadiet daudz vairāk laika vienatnē vai arī dariet kaut ko attiecību labā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru