5 Zodiaka zīmes, kuras skūpstās neizsakāmi labi

 

SVARI

Mīl romantiskus skūpstus, tādus, kādi redzami filmās. Šī zīme vislabāk izprot skūpsta jēgu. Viņa skūpstīšanās tehnika varētu šķist neparasta, bet tā noteikti ir piekopta un galvu reibinoša. Ar skūpsta palīdzību spēj izrādīt gandrīz vai visu savu jūtu gammu. No viņa skūpsta citi var sagaidīt daudz ko neizjustu, iespējams, ka pat pārdabisku. Skūpstot Svarus, jūs nespēsiet domāt par neko citu, kā tikai par viņa fantastisko prasmi skūpstīties!

 

SKORPIONS

Kaut arī ir lieli seksa mīlētāji, tomēr skūpstiem ir liela nozīme. Pie skūpstīšanās viņš visticamāk nevēlēsies pārāk ilgi uzkavēties, jo ar nepacietību gaidīs to, kas parasti seko pēc jebkuras priekšspēles. Viņš skūpstās dedzīgi un kvēli, un nekad neskūpsta bez jūtām, tas vienmēr tiek darīts tā, it kā Skorpions tajā brīdī atdotu sevi visu. Svarīgi, lai tā nebūtu tikai iekāre, bet gan arī garīga un emocionāla saderība, kas viņam liek kvēli alkt pēc skūpstiem. Viņa skūpsts var simbolizēt pilnīgi jebko: kaisli, iekāri, mīlestību un pat saltu attieksmi.

Lasi arī: Draudzības horoskops: ar kuru horoskopa zīmi tev ir ļoti labas attiecības?

STRĒLNIEKS

Viņi ir piedzīvojumu mīlētāji, arī viņa skūpsts var tikt pielīdzināts kam tādam, partnerim liekot justies bezgala saviļņotam un vēlāk prasot vēl un vēl.  Galvenā tomēr nav bauda, bet gan savu jūtu un mīlas izrādīšana. Strēlnieks jebkuram skūpstam, pat neapzinoties, piedod zināmu devu kaisles. Savu partneri var skūpstīt gandrīz vai mūžīgi, jo īpaši pēc ilgas neredzēšanās vai pirms atvadām.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru