5 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjus ir ļoti viegli izvest no pacietības

 

woman is shouting into phone.

 

1. VĒRSIS

Vērši ir bezkompromisa cilvēki, turklāt, kā mums visiem zināms, arī ļoti stūrgalvīgi. Kad viņi dusmojas, ļoti maz kas ir atkarīgs no Jums – Vēršiem ir vienkārši jāļauj “atdzist”. Parasti gan viņi dusmojas pamatoti, turklāt, ja Jūs viņus būsiet pievīlis, viņi lamāsies maksimāli skaļi. Vērši necietīs tos, kas izved viņus no pacietības!

 

2. LAUVA

Dominējošie un dramatiskie Lauvas stingri tic tam, ka viņiem vienmēr ir taisnība. Viņus no pacietības var izvest patiešām ātri, turklāt viņi paši nekad arī nelaidīs garām iespēju pastrīdēties un uzrīkot kādu skandālu. Ja Jūs patiešām būsiet nokaitinājuši šīs zīmes pārstāvjus, viņi pilnīgi noteikti nebaidīsies nolaisties līdz pat apvainojumiem, un, ja arī viņi kaut kad apzināsies to, ka viņiem nav bijusi taisnība, viņi nekad to neatzīs un neatvainosies pirmie.

 

3. SKORPIONS

Skorpioni prot strīdēties ļoti taktiski un veikli. Viņiem nav nepieciešamība pacelt balsi, lai ar savu argumentu palīdzību iemīdītu oponentu dubļos. Viņi ir atriebīgi, tāpēc arī tad, ja Jums liekas, ka esat salabuši, ziniet – Skorpioni atceras visu! Bieži vien šīs zīmes pārstāvji ir pasīvi – agresīvi, kas nozīmē to, ka viņi neiziet uz atklātu konfrontāciju, bet liek lietā paņirgāšanos un izsmieklu.

 

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, ar kurām ir visvieglāk saprasties

 

4. STRĒLNIEKS

Parasti Strēlnieki ir ļoti laipnas būtnes, taču, ja Jūs viņus patiešām nokaitināsiet – viņi pateiks Jums visu, ko domā! Šīs Uguns zīmes pārstāvji burtiski “uzliesmo” no dusmām, tāpēc jājūt līdzi tiem, kas atrodas viņu tuvumā. Pozitīvi ir tas, ka tad, kad šīs zīmes pārstāvji ir nomierinājušies, viņi kļūst pavisam mierīgi un no sirds var atvainoties par savu uzvedību.

 

5. MEŽĀZIS

Mežāži vienmēr ir ļoti piezemēti un atbildīgi, tāpēc parasti neviens no viņiem negaida nekādus emocionālos “uzliesmojumus”, taču reizēm dusmas ņem virsroku un nomāc šīs zīmes pārstāvjus. Šādos brīžos viņi ir gatavi kritizēt visus un visu, kas viņiem ir apkārt. Tad, kad viņi dusmojas, viņiem ir tieksme visās savās bēdās un nelaimēs vainot apkārtējos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru