5 zodiaka zīmes, kuras ļoti labi prot citus apmānīt. Sargieties no tām!

Visi cilvēki šajā pasaulē dalās divās lielās grupās – tajos, kas tiecas manipulēt ar citiem, un tajos, ar kuri kļūst par manipulatoru upuriem.

Manipulācijas ar cilvēkiem – tas ir īpašs egoisma paveids, kas ļauj vieniem pamudināt citus uz to vai citu rīcību sava izdevīguma dēļ.

Lasi arī: Kāda veida manipulators ir katras zodiaka zīmes pārstāvis

Kuras tad ir piecas zodiaka zīmes, kas visizveicīgāk manipulē ar citiem cilvēkiem?

DVĪŅI

Ja Dvīņi arī manipulē ar cilvēkiem, tad vienkārši tāpat – smiekla pēc. Viņu galvenās sviras ir noslēpumi, slepena informācija un viss tas, ko citi grib noslēpt no sabiedrības. Ļoti viltīgas personības, taču viņiem nav daudz līdzekļu, lai īstenotu visus savus mērķus.

Lasi arī: Kāda veida manipulators ir katras zodiaka zīmes pārstāvis

STRĒLNIEKS

Šie cilvēki ir neticami avantūristi. Viņi slēpj savu tieksmi pēc vieglas dzīves, tāpēc visas savas manipulācijas ar cilvēkiem īsteno slepus. Draugiem labu viņi atdara ar labu, taču, ja jūs neesat Strēlnieka draugs, bet viņš no jums kaut ko vēlas, vajag bēgt iespējami tālāk un ātrāk. Strēlnieks centīsies manipulēt atkal un atkal, kamēr jūs viņam vairs nebūsiet noderīgs.

 

AUNS

Auni negrib jums nodarīt neko sliktu – vienkārši viņi ir manipulatori no dabas. Vairākums šīs zīmes pārstāvju nespēj iztikt bez manipulācijām ar cilvēkiem, jo izmanto citus savu problēmu risināšanai. Viņi var arī labi samaksāt par jūsu labsirdību, taču tikai tajā gadījumā, ja jūs to palūgsiet. Šādā situācijā jūs, iespējams, sajutīsieties neveikli, bet tieši to Auni arī gaida.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru