5 zodiaka zīmes, kuras ļoti labi prot citus apmānīt. Sargieties no tām!

ZIVIS

Zivju zīmes pārstāvjiem patīk iesaistītos baumās un intrigās. Vienīgais, kas viņus var apturēt no manipulācijām ar visiem apkārt, ir nevēlēšanās kustēties no vietas. Zivis ir pārāk slinkas, lai izstrādātu plānu cilvēku pārvaldīšanai, taču – ja šāda iespēja paveras, viņas nekad no tās neatteiksies.

SKORPIONS

Skorpioni manipulē, spēlējot uz jūtām. Dažkārt tas notiek tāpēc, ka viņam ir garlaicīgi, bet visbiežāk Skorpioni pārvalda citus savās interesēs, lai padarītu savu pasauli stabilu. Visprasmīgāk viņi manipulē ar tiem, kurus mīl.

Kā pasargāt sevi no manipulatora

Pirmais veids: iemācieties pareizi sastādīt prioritātes. Jūsu dzīve ir vissvarīgākais uz pasaules. Ja kāds no tuviniekiem lūdz jūsu palīdzību, atsaucieties uz lūgumu. Bet – lai pasargātu sevi no liekulības un meliem, pirmkārt domājiet par savām problēmām, nevis citu vajadzībām.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par katru zodiaka zīmi

Otrais veids: iemācieties atteikt cilvēkiem, ja jūtat, ka ar jums vienkārši manipulē. Nevajag taisnoties vai skaidrot, kāpēc jūs kaut ko nevarat izdarīt. Nebaidieties saprāta robežās teikt par cilvēkiem, ko jūs par viņiem domājat. Ja kāds ir slinks, bet gūst panākumus uz citu rēķina, pasakiet to viņam acīs, un šis cilvēks nekad pat iedomāties nespēs, ka varētu jūs izmantot.

Psiholoģiski visvairāk no manipulēšanas un spiediena ir aizsargātas Jaunavas, Vērši, Dvīņi, Skorpioni un Mežāži. Šie cilvēki vairumā gadījumu vispirms domā, bet tikai pēc tam dara. Visgrūtāk klājas Ūdensvīriem, taču viņi viegli un ātri mācās, ņemot vērā savas iepriekšējās kļūdas. Tāpēc Ūdensvīru apvest ap stūri otrreiz ir praktiski neiespējami.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru