5 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir īsti dēmoni

Noskaidro, kuru zodiaka zīmju sievietes ir šajā sarakstā!

DVĪŅI

Šīs zodiaka zīmes pārstāves reizēm ir labas, bet reizēm – ļoti riebīgas. Būtībā Dvīņu sieviete rada eņģeļa iespaidu, kas cīnās ar savu iekšējo dēmonu. Reizēm viņa mēģinās jūs kontrolēt un ietekmēt, citu reizi rīkosies kā svētā. Kopumā viņa ir vispozitīvākā dēmoniskā zodiaka zīme.

LAUVA

Lauvas ir dāsnas, jaukas, izpalīdzīgas un ļoti jaukas personas līdz brīdim, kad tiek aizskarts viņas lepnums. Tajā brīdī no jauka un mīlīga kaķēna viņa pārtop par briesmīgu zvēru, kas nācis no pašas elles pazemes. Īsāk sakot – nemeklējiet problēmas ar Lauvu!

JAUNAVA

Jaunava līdzīgi Dvīņiem rada eņģeļa tēlu apkārtējai pasaulei, taču bieži vien savā prātā perina visļaunākos atriebības plānus pret katru, kurš viņai ir nodarījis pāri. Neļaujiet Jaunavas maldīgajai ārienei jūs apmuļķot, jo šīs zodiaka zīmes pārstāves spēj būt īsti dēmoni!

AUNS

Aunu sieviete māk visu darīt profesionāli. Diemžēl, šajā sarakstā ietilpst arī melošana, baumošana un intrigas. Aunu sieviete ir tā, kura spētu aizņemtai sievietei nocelt vīrieti – un vienalga, vai viņš ir precēts un cik viņam bērnu! Auna sievietes devīze: “Labas meitenes dodas uz debesīm, bet sliktās – kur vien pašas vēlas!”

SKORPIONS

Šīs zīmes raksturs neviļus liek domāt, ka viņa jau ir nākusi no elles, un atgriezties arī nebaidās. Būtībā bez iemesla jūs neaiztiks, taču labāk izvairīties no Skorpiona sievietes, ja viņai tajā dienā ir slikts garastāvoklis.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Malda Freiberga</cite>

    Un kādi tad ir to pašu zīmju vīrieši ?? Un visu pārējo zīmju vīrieši.

Pievienot komentāru