Līgo svētku horoskops visām Zodiaka zīmēm

Jāņi vairs nav aiz kalniem! Kā svinēt šos svētkos, atbilstoši savai Zodiaka zīmei?

Uzzini, kā šos svētkus svinēt Tev, atbilstoši savai Zodiaka zīmei!

Auns

Pilnīgi iespējams, ka šogad ielīgosiet tieši jūsu sētā! Nebaidies uzņemt jaunus un pat nepazīstamus viesus, jo jautrība būs garantēta! Nav izslēgts, ka kopā ar draugiem dosieties uz kādu pasākumu, kas paredzēts šiem svētkiem.

Vērsis

Lai arī ko tu nedarītu – nesēdi mājās, bet dodies kaut kur! Jāņu dziesmas, dejas un pati atmosfēra tevi tik tiešām aizraus un iedvesmos! Esi apdomīgs ar alkohola lietošanu!

Dvīņi

Beidzot varēsi izrauties no ierastās vides un nodoties Līgo dienas izpriecām. Lielākai jautrība ieteicama dažādu veco tradīciju piekopšana, arī lekšana pāri ugunskuram būs visai lustīgs pasākums, tomēr ar alkohola lietošanu jābūt prātīgam!

Vēzis

Ar partneri ar lielu entuziasmu gatavosieties šiem svētkiem, taču attiecībās neesošajiem Vēžiem nebūs iemesla skumt! Īsāk sakot – brīvajiem Vēžiem šis ir labs laiks jaunu attiecību veidošanai, bet jau attiecībās esošajiem – to nostiprināšanai.

Lauva

Ja svētkus svinēsi ārpus mājas vai tur, kur iepriekš nekad neesi bijis, var pagadīties iepazīt kādu ļoti interesantu cilvēku, ar kuru pavadīsi visu Jāņu nakti. Romantisks noskaņojums…

Jaunava

Aizrauties ar alkoholu gan nebūtu ieteicams, šoreiz labāk svini šos svētkus draugu un radu lokā. Ja esi attiecībās, tad, svinot un dzerot, neaizmirsti arī par viņa eksistenci! Labāk atpūties un kārtīgi izrunājies, nevis aizraujies ar traku svinēšanu.

Svari

Uzpin vainagu, iekur ugunskuru – tā, lai rodas nepieciešamais noskaņojums Jāņu svinēšanai. Nododies aktivitātēm, kuras tev tik tiešām saistās ar Jāņiem. Kas zina, varbūt jautrā līgošana noslēgsies ar papardes zieda meklējumiem.

Skorpions

Jāņu laiks Skorpioniem sola īpaši interesantus pavērsienus tieši mīlas frontē. Šos svētkus ieteicams svinēt tuvāko draugu lokā, nevis milzīgā un sabiedriskā pasākumā. Augstas izredzes iepazīt kādu ļoti īpašu cilvēku.

Strēlnieks

Brīvajiem Strēlniekiem visai veiksmīgs laiks mīlas jomā – var sanākt iepazīt kādu, kas tavai sirdij liks pukstēt straujāk. Droši vari uzņemt ciemiņus pats pie sevis mājās, tikai ar naudas tērēšanu būtu jābūt ļoti uzmanīgam!

Mežāzis 

Ja dzer, tad ar apdomu. Un ja sēdies pie automašīnas stūres, tad tikai skaidrā! Centies izvairīties no jebkādas drāmas, kas šajos svētkos varētu rasties! Atpūties, un dari visu ar mēru! Par ļaunu nenāks, ja kaimiņu aicinājumam uzvesties klusāk arī paklausīsi.

Ūdensvīrs

Būs grūti noticēt, ka beidzot var mazliet atpūsties un atrauties no darba, liksies, ka no stresa ir visai grūti tikt vaļā. Lai vai kā – mājās gan nepaliec, jo tur uzradīsies lieki darbi, labāk pavadi laiku ar draugiem un nodoties svinēšanai.

Zivis

Ja esi attiecībās, tad šos svētkus svini kopā ar savu mīļoto cilvēku un draugiem! Brīvajiem Zivīm var paveikties atrast papardes ziedu, taču, ar cita jūtām labāk nespēlēties, ja neesi skaidrs par savām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru