5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras piesaista daudzu vīriešu uzmanību

3.vieta – SKORPIONS

Skorpionu sieviete vīriešus piesaista ar savu noslēpumaino dabu. Tas daudziem liek vaicāt – kas tā par brīnišķo būtni? 

Neziņa vīriešiem liek doties viņas virzienā, uzsākt sarunu, un tomēr neizdabūt visu nepieciešamo informāciju. Arī savu tālruņa numuru viņa nedod kuram katram, turklāt, viņai patīk paspēlēt spēlītes, kur vīrietim pašam ir jāatrod veids, kā ar viņu pēcāk sazināties. Neizsakāmi lielu lomu spēlē arī viņas seksualitāte.

2.vieta – STRĒLNIEKS

Šīs sievietes zina visus flirta un savaldzināšanas noslēpumus. Apveltītas ar lielisku humora izjūtu, viņas iekaro daudzu vīriešu sirdis, turklāt, to dara pat necenšoties. Jāatzīst, ka viņas ir visai bīstamas, jo savos tīklos ievelk arī aizņemtus vīriešus, var sabojāt citu partnerattiecības, turklāt, par to neizjust absolūti nekādu vainas apziņu – vai vismaz to neizrādīt. Šīs sievietes ir siržu lauzējas!

Lasi arī: Šo 4 horoskopa zīmju pārstāves ir visinteliģentākās sievietes

1. vieta – SVARI

Nav nekāds noslēpums, ka tieši Svari ir visizskatīgākā Zodiaka zīme, un šajā zvaigznājā dzimušās pārstāves ir apveltītas ar dabīgu skaistumu un šarmu. Pat ja viņas nav ārēji pievilcīgas, viņas vīriešus piesaista ar savu neaprakstāmi harizmātisko personību. Viņas ir lieliskas sarunu biedrenes, sabiedriskas un komunikablas, kopīgu valodu var atrast teju ar katru – tas ir viņas trumpis, ar kuru viņa neviļus iegūst vairāku vīriešu atzinību un simpātijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru