6. jūlija dienas horoskops – atvēli laiku atpūtai!

 

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu

Auns Kad citi jau būs pārstājuši ticēt taviem spēkiem, tu vēl sev pats paliec, tā kā paļaujies uz savu iekšējo spēku un gribu. Nevajag šodien kaķi raustīt aiz astes!

Vērsis  Dusmas sabojās visu, ko būsi ieplānojis. Tev ir jāsavaldās pat viskaitinošākajās situācijās, ja vēlies, lai viss rit gludi. Iespējami šķēršļi, kas tevi padarīs stiprāku.

Dvīņi Viltotas draudzības pie nekā laba nenovedīs. Tu zini, kas ir tas, ko tev patiesībā darīt nevajadzētu – tad nu beidzot ir pienācis laiks no tā atvadīties.

Vēzis Šodien visi iespējamie papildspēki stāvēs tev blakus. Būs jāpaveic svarīgas lietas, kas prasīs lielu piepūli. Nepadodies tikai tādēļ, ka esi no kaut kā sakautrējies!

Lasi arī:  Nedēļas horoskops no 3. līdz 9. jūlijam

Lauva Viss jaunais šķitīs biedējošs, bet no ārpuses tu nedrīksti izrādīt savu ievainojamību. Ja kāds nespēj tevi novērtēt, tas nav tavs uzdevums mainīt viņa viedokli.

Jaunava Savu patieso būtību zini tikai tu pats, tā kā neklausies citu izteiktajos spriedumos. Šodien noteikti atvēli laiku atpūtai, kurā esi tikai un vienīgi viens pats.

Svari Savu patieso būtību zini tikai tu pats, tā kā neklausies citu izteiktajos spriedumos. Šodien noteikti atvēli laiku atpūtai, kurā esi tikai un vienīgi viens pats.

Skorpions Draugi izrādīs savu slikto pusi, ko tu īsti nevarēsi ciest. Tādēļ labāk ir šodien visus plānus izpildīt vienatnē. Parādīsies jaunas perspektīvas nākotnei.

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Strēlnieks Gribēsies kavēties pagātnē pie lietām, kas tevī rada motivāciju. Pats sev būsi labākais skolotājs. Un atceries, ka norūdīties šobrīd nenāk nemaz par sliktu.

Mežāzis Ja nezini, uz kuru pusi rauties, labāk piebremzē sevi. Nav jāmetas jaunās lietās uzreiz kā iepriekšējās ir beigušās un pagājušas. Tev ir vajadzīgs laiks un telpa atelpai.

Ūdensvīrs Šķitīs, ka visa pasaule ir tavi draugi. Ļoti laba garastāvokļa diena – izmanto to savā labā un neļauj nevienam sevi speciāli provocēt uz domstarpībām.

Zivis To, ko nav iespējams sataustīt, arī nevarēsi saprast. Nebrīnies, ka kārtis vairs nav tavās rokās, tavas nolaidības un mainīgo uzskatu dēļ esi nonācis šādā situācijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru