6. jūlija dienas horoskops – klausi sirds balsij!

Auns  Šodien tevi vairāk interesēs tuvie cilvēki. Būs dažas praktiskas problēmas – sapratīsi, ka kaut kam svarīgam iztecējis termiņš.

Vērsis  Šodien piedzīvosi ekstra-neordinārus notikumus. Emocionālie notikumi ļaus tev turēties kājās. Šodien īpaši uzmani savu veselību.

Dvīņi Neuzņemies lielus projektus – tie neizdosies. Nav jēgas stāstīt par savu nelaimi draugiem, jo šodien tevi uzklausīt būs ļoti grūti.

Vēzis Pat rutīniskas lietas šodien darīsi ar mīlestību. Šodien tev būtu ieteicams pameditēt, lai tiktu galā ar iekšējo konfliktu.

Lauva  Tev šodien būs zelta rokas – piesargies, ka izmanto tās pareiziem mērķiem. Radi komfortu saviem tuviniekiem!

Jaunava Šodien būsi ļoti ietiepīgs un komunicēsi tikai ar tiem, ar kuriem pats vēlēsies. Tev šodien ceļā nestāsies pilnīgi nekas!

Svari Šodien pacenties neko neplānot ­ tāpat viss nenotiks pēc grafika. Neparedzēti notikumi un cilvēki. Uzdrīksties!

Skorpions Šodien centies domāt loģiski ­ rīkošanās emociju iespaidā bojās ne tikai tavu reputāciju, bet arī attiecības ar apkārtējiem!

Strēlnieks Nenovērtē sevi par zemu! Šodien svarīgs būs tuvinieku atbalsts cīņā pret ikdienas problēmām. Notici sev!

Mežāzis Droši izmēģini savas spējas kādā jaunā un nebijušā jomā! Neklausies apkārtējo negatīvajos komentāros, bet gan savā iekšējā sirds balsī!

Ūdensvīrs Atvadies no nevajadzīgām lietām! Tie cilvēki, kuri tevi nenovērtē nav tevis vērti. Zodu augšā!

Zivis Neliecies traucēts, ja kāds tevi ir pievīlis. Ar laiku viss tāpat nāk atpakaļ. Labāk pavēro savu rīcību – vai dari visu, kas ir tavos spēkos?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru