6 pašas vīrišķīgākās zodiaka zīmes

Vai tu esi to vidū?

6. vieta – Svari

Lai gan Svari pievelk sievietes, viņi nebūt nav paši vīrišķīgākie. Viņi ir gādīgi, maigi un viņiem patīk iziet uz kompromisu, tieši tādēļ viņi ir pēdējie, kas spertu pirmo soli – noteikti paturiet to prātā.

5. vieta – Zivis

Šajā zodiaka zīmē dzimušie vīrieši ir viss, izņemot vienkārši. Ir ļoti grūti paredzēt, kāds būs viņu nākamais solis. Ja jūs tik ļoti vēlaties zināt patiesību – viņi ir kā asa sižeta filmas aktieri, kas bija dzimuši spēlēt romantiskās filmās. Šādi ir iespējams viņus aprakstīt vislabāk.

4. vieta – Vēzis

Vēži ir pārāk jutekliski un ārkārtīgi viegli ievainojami. Viņi ir mierīgi un gādīgi vīri. Viņos nav nekā pārāk vīrišķīga, taču, ja vēlaties mierīgu un jauku laulības dzīvi, tad viņi būs visideālākais variants tieši jums.

3. Mežāzis

Viņi ir pārāk ieturēti, tādēļ ir ārkārtīgi grūti noteikt, kas notiek viņiem iekšienē. Viņi nebūt nav brutāli, taču viņi tiešā vārda nozīmē ne no kā nebaidās. Kad viņi sasniedz savu pusmūžu, kļūst par ideāliem partneriem, taču pirms tam ar viņiem ir diez gan sarežģīti sadzīvot.

2. vieta – Vērsis

Viņiem patīk runāt par sevi, turklāt dara to daudz un bieži, taču viņi nebūt nav visneizlēmīgākā zodiaka zīme. Jūs nevarat saukt viņus par gļēvuļiem, taču viņi ir vairāk tendēti novērot, nevis darboties.

1. vieta – Auns

Auni ir spēcīgi vīrieši, mazliet pat agresīvi un ļoti prasīgi. Viņi ir ļoti vīrišķīgi, turklāt viņiem ļoti patīk to izrādīt – jūs nekad nespēsiet sajaukt viņu vīrišķību ar kaut ko citu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru