7 aplami stereotipi par Lauvām

1. Lauvas mīl pastāvīgi atrasties uzmanības centrā

Bieži vien tiek uzskatīts, ka Lauvas mīl atrasties uzmanības centrā visur un vienmēr, tomēr tā nebūt nav. Lai arī Lauvām patīk nedalīta uzmanība, viņiem nepatīk, ka uz viņiem lūkojas visa publika.

Lauvas drīzāk dod priekšroku savas otrās pusītes vai draugu uzmanībai, nevis pilnīgu svešinieku skatieniem.

2. Lauvām patīk drāma

Kaisle un dramatisms ir divas dažādas lietas. Lauva nekad netiks pieķerta runājam kādam aiz muguras. Viņa atklāti pauž savu viedokli, nevēloties nevienu aizvainot.

3. Lauvas vēlas visu kontrolēt

Lauvām nekādas grūtības nesagādā grožu nodošana kādam citam, ja vien šis cilvēks labi saprot, ko dara.

Lauvām patīk atrisināt problēmas un izdomāt risinājumus, tieši tādēļ šīs zīmes pārstāvji bieži vien ir gatavi rīkoties, kad neviens cits to nav gatavs darīt. Par spīti tam, Lauva vienmēr ieklausīsies tajā, kas citiem sakāms un ļaus viņiem rīkoties, ja viņi patiesi to vēlas darīt.

Lasi arī: Stereotipi par katru Zodiaka zīmi – kā ir patiesībā?

4. Lauvas ir bezjūtīgi radījumi

Lai arī dažkārt Lauvas virspusē var būt vēsi un bezemocionāli, neļauj tam tevi piemuļķot. Lauvas ne vienmēr ļauj vaļu emocijām, toties viņi nekad pret draugu vai ģimenes locekļu vai pat svešinieku jūtām neizturas vienaldzīgi.

Tu nesagaidīsi dižu līdzjūtību no Lauvas, ja būsi saaukstējies, bet vari būt 100% pārliecināts, ka šīs zīmes pārstāvis pirmais būs klāt, lai glābtu tevi no kādas nepatīkamas situācijas.

5. Lauvas ir savtīgi

Lauvas ir pašpārliecināti un orientēti uz mērķa sasniegšanu. Lai arī šī rīcība šķiet egoistiska, Lauva patiesībā dara visu iespējamo, lai piepildītu savus sapņus un pilnveidotu sevi – tas ir lieliski.

Kas attiecas uz dalīšanos, Lauva nevilcinās, lai izpalīdzētu draugiem vai pat svešiniekiem. Lauvas ir īpaši dāsni.

6. Lauvas ir neticami augstprātīgi

Lauvas izstaro pašpārliecinātību un citiem tas var šķist biedējoši. Par laimi, Lauvas savā ādā jūtas ērti, viņi zina, ko vēlas, viņiem ir savs viedoklis un viņi ir patiesi apmierināti ar savu sabiedrību.

Lauvas nepiekritīs darīt lietas, kurām viņi netic. Viņi vienkārši atsakās tērēt savu laiku un enerģiju tam, kas neatbilst viņu standartiem vai morālei, bieži vien tas liek viņiem izskatīties augstprātīgiem, pat tad, ja viņi tādi nemaz nav.

Lasi arī: Viss, kas Tev būtu jāzina par Lauvas zīmē dzimušajiem

7. Lauvām piemīt dārga gaume

Lauvām patiesi rūp lietu kvalitāte, tomēr tas neattiecas uz itin visu. Šajā zīmē dzimušais nepieprasīs luksus klases automašīnu, dizaineru apģērbu vai bezgala dārgas greznumlieta. Lauvas dārgā gaume attiecas tikai uz lietām, kuras bagātina dzīvi.

Lauva vēlas ceļot un apskatīt pasauli, nogaršot labākos vīnus, pagaršot citu kultūru ēdienus, baudīt mākslu un mūziku. Pieredze stāv pāri lietu vērtībai.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru