7. jūlija dienas horoskops – padomā par savu rīcību!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu

Auns Nečīksti, ja kaut kas neizdodas vai liekas grūts, bet gan notici sev un saviem spēkiem – tu to vari!

Vērsis Atvelc elpu un satiec sen nesatiktās paziņas! Iespējams, ka saņemsi kādu ļoti vērtīgu padomus, kas liks aizdomāties par savu rīcību!

Dvīņi Tukšus solījumus šodien kāds visai prasmīgi spēs atkost, tāpēc nesoli to, ko nevarēsi izdarīt, un nesaki to, ko patiesībā nedomā!

Vēzis Viegli padosies plānošana un organizēšana. Nāksies domāt par finansiālajām problēmām, tas mazliet nomāks, bet ir vērts mēģināt saņemties.

Lasi arī:  Nedēļas horoskops no 3. līdz 9. jūlijam

Lauva Nemēģini izpatikt apkārtējiem, šodien ieturi neitrālu pozīciju un atsakies un spontāniem piedāvājumiem – ja kādam kaut ko esi apsolījis, tad izpildi savu solījumu!

Jaunava Šodien nāksies atzīt kādu sevis pieļauto kļūdu. Neesi lepns, bet gan piekāpies! Atvainošanās tev neliks izskatīties muļķīgi – mēs visi pieļaujam kļūdas!

Svari Vairāk iegūsi, ja laiku pavadīsi vienatnē. Nestrīdies ar saviem mājiniekiem pat, ja ir lietas, par kurām neesat vienisprātis. Šodien vajag saticību.

Skorpions Ja nebūsi pietiekami uzmanīgs, piedzīvosi finansiālus zaudējumus. Iespējami strīdi ar draugiem, bet centies būt pirmais, kurš piekāpjas.

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Strēlnieks Pirms kaut ko saki, apdomājies! Iespējams, ka daudzas lietas šodien būs vērtīgāk noklusēt, nekā paust skaļi.

Mežāzis Kāds jauns piedāvājums šķitīs ļoti vilinošs – tikai brīdinām tevi – neiekrīti lamatās! Būs iespēja mainīt kādu savu īpašību, to gan nepalaid garām.

Ūdensvīrs Papildini savas zināšanas ar kaut ko nebijušu, tas tev var dot ieguldījumu nākotnei. Gaidāmi lieli pārsteigumi, kas palīdzēs samazināt uztraukumus.

Zivis Tev būs jādara kas tāds, ko īsti nevēlēsies, taču citu risinājumu tam neredzēsi. Centies saņemties un paveikt iesākto!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru