Šo trīs zodiaka zīmju sievietes parasti ir vistrakākās

Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju vidū?

Katra sieviete dziļi sirdī ir traka – kādai patīk piedzīvojumi, bet cita ir vienkārši apsēsta ar savu partneri, ka gatava viņa dēļ darīt teju visu!

AUNS – spontāna un neparedzama

Šīs sieviete ir dinamiska un atvērta dažādiem piedzīvojumiem. Viņas trakums ir neizmērojams. Turklāt, vistrakākās Aunenes mēdz būt tieši pusaudžu gados, kad ne tikai hormoni, bet arī planetāra ietekme viņu padara īpaši nevaldāmu. Kāre pēc piedzīvojumiem viņai jau ir no bērnības, turklāt šī pavisam noteikti ir tā īpašība, kas viņu padara tik īpašu, nenoliedzami, piesaistot arī vīriešus, kuriem ir apnikušas pareizas un konservatīvas sievietes.

STRĒLNIEKS – Piedzīvojumu meklētāja

Gluži kā Auns, tā arī Strēlnieks meklē piedzīvojumus. Viņa noteikti nesēdēs mājās un neadīs jums zeķes, vīrieši. Viņa dosies ārā un iekaros pasauli, paralēli iekarojot arī neskaitāmu vīriešu sirdis. Pat pusmūža gados nezaudē savu šarmu un atvērto prātu. Kā mamma, viņa ir lieliska, jo ir ne tikai mamma, bet arī lieliska draudzene saviem bērniem. Jaunībā ir neizlēmīga, jo īpaši mīlestībā, bet, līdz ko ir atradusi savu īsto vīrieti, paliek viņam uzticīga.

SKORPIONS – apsēstā draudzene

Skorpions mīl ar visu sirdi un dvēseli, tik ļoti, ka zaudē veselo saprātu. Viņa savam vīrietim ir gatava debesis nonest no zemes. Kāpēc viņa to dara? Pavisam noteikti ne tāpēc, lai viņam kaut ko pierādītu, vai, lai celtu savu pašapziņu. Tieši otrādi – viņa to dara tīru nodomu vadīta.. jo vienkārši viņa tā grib!

Ja attiecības pamazām sāk dzist, tad arī viņas apsēstība ar vīrieti parast pierimst. Jāatzīst, ka šis attiecību trakums parasti ir raksturīgs attiecību sākumā, bet mēdz arī ieilgt.  Jāpiebilst, ka tik greizsirdīga sieviete vel ir jāpameklē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru