7. maija dienas horoskops – neizpaud lieku informāciju!

Auns Būs neliela spriedze attiecībās ar tuviniekiem, taču tu pie tā nebūsi vainīgs. Samierinies ar notiekošo un centies domāt par svarīgākām lietām!

Vērsis Noslēpumu uzticēšanai nepiemērots laiks, var nākties saskarties ar nodevību, tāpēc izvairies no diskusijām, kas saistītas ar tavu privāto dzīvi!

Dvīņi Ieguvējs būsi tikai tādā gadījumā, ja spēsi pielāgoties apstākļiem. Tā būs šīs dienas panākumu atslēga. Neieciklējies uz vienu un to pašu, tas būs lieki.

Vēzis Gribēsi atpūsties un pazust, taču, diemžēl, apstākļi spiedīs darīt pretējo, saskarsies ar zināmām grūtībām un raizēm, bet laiks dziedēs visas rētas!

Lauva Būs jāparāda savas prāta spējas un erudīcija, tikai šoreiz centies nebūt tik uzstājīgs un nepadot informāciju tālāk, pirms neesi pārliecinājies par tās patiesumu!

Jaunava Savas un citu pieļautās kļūdas tev nedos mieru, vēlēsies visu labot, bet atceries – ne visu iespējams labot. Kas izdarīts, tas izdarīts – samierinies!

Svari Padomā par savu karjeru! Vai dari visu, lai attīstītos maksimāli īsā laika posmā? Tev uzradīsies konkurence, tāpēc pacenties!

Skorpions Ar mierīgu attieksmi un pat nelielu devu vienaldzības panāksi vairāk, nekā pamatīgi uztraucoties. Ieturi distanci, tev nevienam nav jāskrien pakaļ!

Strēlnieks Nāksies savaldīties un sakost zobus, jo gaidāmas domstarpības! Nekādā gadījumā neizrādi agresiju, labāk piekāpies, jo gudrākais vienmēr piekāpjas!

Mežāzis Pirms jaunu pienākumu uzņemšanās tev vajadzētu kārtīgi padomāt, vai tu maz ar to visu spēsi tikt galā, un vai tev tam būs pietiekami daudz laika. Izvērtē savas prioritātes!

Ūdensvīrs Šodiena prasīs daudz spēka – būs jābūt ļoti pacietīgam un neatlaidīgam. Viss būs tavās rokās, tāpēc dari maksimāli daudz, lai sasniegtu vairāk!

Zivis Izvērtē savas kļūdas, kuras esi pieļāvis! Šoreiz padomā par to, kā tu pats jūties, atkāpjoties un mazliet piebremzējot. Neko nesasteidz!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru