7 netradicionāli zodiaka zīmju pāri: kāda ir to saderība?

Dvīņi un Auns

Dvīņi un Auni ir neatkarīgi, bet reizē arī aizrautīgi. Dvīņi atbalsta Aunu piedzīvojumu meklētāja garu, tāpēc kopā pavadītais laiks vienmēr ir aizraujošs. Viņi tieksies pēc jauniem piedzīvojumiem, jo ir gatavi arī kopā iekulties nepatikšanās.

Lauva un Lauva

Lauvas perfektā otrā pusīte ir kāds, kas ir tikpat mērķtiecīgs un pārliecināts par sevi kā viņš pats. Lauvām ir raksturīgi iedrošināt citus, tāpēc šis pāris spēs motivēt viens otru jebkurā situācijā. Viņi izturēsies viens pret otru kā karaļi pret karalienēm un necentīsies taupīt uz lietām, kas abus dara laimīgus.

Jaunava un Jaunava

Līdzīgi kā Lauvām, arī Jaunavu ideālā otrā pusīte ir otra Jaunava, jo viņām ir saderīga loģiskā un analītiskā domāšana. Viņām patīk visu saplānot un sekot līdzi grafikam. Ja arī viņas neizrāda pieķeršanos tik atklāti kā citas zodiaka zīmes, tas nemaz nav vajadzīgs, jo viņas jau zina otra cilvēka jūtas.

Svari un Mežāzis

Svari un Mežāzis ir ideāls piemērs tam, ka pretpoli pievelkas. Svariem patīk iziet sabiedrībā un uzturēt kontaktus ar citiem, bet Mežāzis labāk dod priekšroku vienatnei un neatkarībai. Svari ir atvērti, runātīgi, bet slinki. Mežāzis, savukārt, ir nopietns un piesardzīgs attiecībā uz uzticēšanos citiem, taču ir ļoti centīgs. Tieši tāpēc Svaru optimisms liek Mežāzim nedaudz atbrīvoties, bet Mežāzis var iedrošināt Svarus būt cītīgākiem. Viņi notur viens otru līdzsvarā.

Skorpions un Strēlnieks

Skorpioniem un Strēlniekiem ir tikai viena kopīga īpašība – neatkarība. Skorpioni ir piezemēti, bet Strēlnieki ir nemierīgi. Skorpioni mēdz izrādīt emocijas, bet Strēlnieki tās patur sevī. Tomēr mīlestības jomā viņi abi ir piesardzīgi un cenšas sevi pasargāt. Šis pāris nav no tiem, kas ir kā pielīmēti viens otram, viņi respektē otra cilvēka privāto telpu un ļauj viņam arī pabūt vienatnē.

Ūdensvīrs un Zivis

Lai arī Ūdensvīri ir neatkarīgi, bet Zivīm ir vajadzīgs atbalsts, radošā domāšana un iztēle viņus satuvina. Zivis sākumā ir rezervētas, bet ar prieku runā par sev interesējošām tēmām, un Ūdensvīriem patīk uzturēt sarunu. Ūdensvīri ir spontāni, un Zivīm tas šķiet pievilcīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru