7. oktobra dienas horoskops – nenosodi pats sevi!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien cilvēki tevi pievils, un pat sāpīgākais, ka tie tuvākie. Tomēr nevajag ilgi turēt aizvainojumu, izvērtē situāciju no visiem aspektiem.

VĒRSIS Pārtrauc sevi sodīt par lietām, kurās neesi vainīgs. Saproti, ka neesi varējis ietekmēt situāciju, tādēļ nomierinies un uzelpo!

DVĪŅI Nekoncentrējies uz savām ambīcijām, par sevi domā mazāk. Nedusmojies bez iemesla, jo vēlāk vien pats paliksi nožēlotājos.

VĒZIS Neklausies citu viedokļos: tas var novest pie zaudējumiem. Izvairies no riska, kas var rasties no fiziskām aktivitātēm.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 2. līdz 8. oktobrim

LAUVA Ļoti impulsīva attieksme – daudz nedomāsi, bet vienkārši darīsi. Jāiemācās sevi kontrolēt, citādāk tas var beigties bēdīgi.

JAUNAVA Būsi enerģijas pārpilns, jo pēdējā laikā tas nebija iespējams. Krasi nemaini situāciju, pieturies pie visa tā, kā ir tagad.

SVARI Ja turpināsi visu laiku atkārtot, ka nekas nav labi un ka labais arī kādreiz kļūst slikts, tad tā arī notiks. Domas ļoti ietekmē visu apkārtējo!

SKORPIONS Daudz darba, bet tas tevi nebiedēs. Domāsi par nākotni, tādēļ tas visu padarīs vieglāku. Savas vajadzības nevērtē augstāk nekā citu.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

STRĒLNIEKS Tu šodien domāsi, ka vari uzticēties savai intuīcijai, tomēr tā nu gan nebūs taisnība. Bet ātri atradīsi atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

MEŽĀZIS Pārāk daudz gribēsi – ja neierobežosi savas vēlmes, nāksies kārtīgi aprauties. Tas, ko tu gaidīsi, būs daudz mazāks kā saņemsi.

ŪDENSVĪRS Šodien droši varēsi izsūdzēt visas savas bēdas, tiksi uzklausīts. Tikai nevajag pārlieku uzbāzties cilvēkiem ar savām problēmām.

ZIVIS Lielāko dienas daļu ir ieteicams pavadīt mājās. Nevajag pārdzīvot par to, kas nesanāca, kā plānots. Esi pieejams citiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru