Nekad neliec spoguli šajās vietās – tas var nest neveiksmi!

Spogulim – labāk teikt jā vai nē? Ir vietas, kur spoguļus likt nemaz nedrīkst, jo tas var nest nelaimi!

Brīdī, kad izvēlaties sev spoguli, ir jāņem vērā vairāki nosacījumi. Pirmais un vissvarīgākais nosacījums – vieta, kur jūs grasāties to nolikt, un kāda funkcija tam tiks piedēvēta.

Spogulis palielina to, kas tajā tiek attēlots, tādēļ, ja tas atspoguļo ko tādu, kas pēc Fen Šui likumiem nes neveiksmi, tad spogulis spēs palielināt šo enerģiju daudz lielāku. Starp citu, ir neskaitāmi ierobežojumi, ja runa ir par spoguļiem un to lietošanu.

  • Spoguli nekad nedrīkst novietot tā, lai tas atrastos pretī ieejas durvīm, jo tādā veidā visa labā un pozitīvā enerģija, kas vēlas ienākt jūsu mājā, tiek sūtīta pa taisno projām.
  • Jums nekad nevajadzētu likt spoguli vietā, kur tas spēj atspoguļot virtuves, tualetes vai vannas istabas telpas.
  • Tam nekādā gadījumā nevajadzētu atspoguļot miskasti, drēbju kaudzes vai jebkādus netīrumus.
  • Ja spogulis tiek novietots guļamistabā, tas var radīt nesaskaņas partneru starpā vai pat panākt, ka partneris sāk krāpt savu otru pusīti. Tāpat nedrīkst likt spoguli pie sienas, uz griestiem vai citās vietās, kur tas atspoguļo cilvēkus guļam. Simboliski tas izstaro enerģiju, ka cilvēks ir miris, un spogulis uzsūc šo enerģiju, lai atdotu to pēcāk atpakaļ slimību veidā. Ja gadījumā jums jau ir kaut kādas slimības un spogulis vēl atspoguļo citas nelabvēlīgas īpašības, kuras nesaskan ar Fen Šui, tad šādā gadījumā spogulis var nopietni draudēt jūsu veselībai un pat dzīvībai.
  • Kad izvēlaties vietu, kur nolikt spoguli, jums jāņem vērā, ka tas nedrīkst tikt novietots mājas dienvidu daļā.
  • Ja jūs ievērojat visus šos nosacījumus, spogulis var nest jums labu veiksmi un labklājību.
  • Spogulis, kas ir novietots ēdamistabā (bet nevis virtuvē – nejauciet šos abus!) un kas attēlo ēdienu uz galda un laimīgu ģimeni pusdienojam, var nest jums harmoniskas ģimeniskās saites un attiecības.

Avots: horoscope-daily-free.net

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru