7 soļi, kā gaismas spēks var vairot jūsu bagātību


Eleonora Rūzvelta teikusi, ka labāk aizdegt sveci nekā lādēt tumsu. Tumsai nav spēka. Spēks ir tikai gaismai, tāpēc gaisma ir un paliek gan Visuma, gan radošās pasaules svarīgākais elements.

Kad cilvēks šo gaismu ir iepazinis un zina, ko tā spēj, viņš šo spēku var izmantot dažādās dzīves situācijās, ne tikai, lai izgaismotu Brīnumu pilsētas durvis vai piesaistītu papildu naudu. Ieskatam Roberts Stouns piedāvā šādu piemēru: pieņemsim, jūs esat palicis viens un jūtaties nomākts. Kā rīkoties?

1. Relaksācija.

2. Vizualizējiet telpu, kurā esat. Tai jābūt gaišākai nekā patiesībā.

3. Iedomājieties, ka jums ir reostats. Lēnām griežot to pulksteņa rādītāja virzienā, palieliniet apgaismojumu.

4. Turpiniet palielināt gaismas intensitāti. Ļaujiet istabai pielīt ar spožu baltu gaismu.

5. Joprojām turpiniet griezt reostatu pulksteņa rādītāja virzienā. Ļaujiet gaismai kļūt vēl spožākai. Tik spožai, ka jūs to pat sajūtat kā siltus un mīlestības pilnus viļņus.

6. Seansu var beigt divējādi: spožo gaismu var atstāt un var arī reostatu pagriezt sākuma stāvoklī.

7. Jebkurā gadījumā, kad atvērsiet acis, jutīsities drošāks un aizsargātāks nekā pirms tam.

Ja vēlaties, varat žilbinoši baltajā gaismā iegremdēt savu auto. Protams, neuzmanīgi braucot, tā simtprocentīgu drošību negarantēs, taču jebkurā gadījumā drošības koeficients būs daudzkārt augstāks nekā pirms tam.

Ko darīt, ja kāds kolēģis, bet varbūt pat priekšnieks nav labā omā, sāk ar jums strīdēties, apšaubīt jūsu kompetenci un apvainot? Nesteidzieties dot pretī tādā pašā vīzē. Tā vietā iespējami ātri ietiniet viņu spoži baltajā gaismā. Tas izlādēs situāciju, un, iespējams, jau itin drīz jums nāksies pieņemt atvainošanos.

Gaismas spēks ir neizmērojams, un tā izmantošanas iespējas ir bezgalīgas. Praktizējiet to, iesaka Roberts Stouns.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru