8. decembra dienas horoskops

Auns Neiespringsti, domājot par nākotni! Lai arī kāda būtu tava izvēle – atceries, tam būs tikpat liela nozīme, ja arī izvēlēsies ko citu.

Vērsis Pārdomu laiks tiem, kas šobrīd jūtas nedaudz novirzījušies no ceļa. Iespējams, ka vides mainīšana novedīs pie kā jauna.

Dvīņi Tas, ko tu domā, ietekmē tavu ikdienu! Domas materializējas! Neesi tik noskumis un īgns – pasmaidi, kamēr vēl zobi mutē!

Vēzis Šodien neliedz citiem nedaudz pasapņot! Ja būsi pārāk ass, noniecinot kāda idejas, sabojāsi attiecības! Mēs visi zinām, ka tev ir laba intuīcija, bet dažreiz ir jāpaklusē!

Lauva Šodien drīksti būt mazliet egoistisks – par skādi jau nenāks! Atceries – ne visiem jāzina tavas privātās dzīves detaļas, tāpēc neieslīgsti tādās tēmās!

Jaunava Padomā, kas ir tās lietas, kas tevi pēdējā laikā nomāc! Citu intereses pie malas – domā tikai un vienīgi par sevi! Kad vēl tu sevi varēsi palutināt, ja ne šodien?

Svari Šī diena liksies nedaudz dīvaina, tāpēc neskrien notikumiem pa priekšu un nepārsteidzies ar lēmumiem! Ļauj visam ritēt savu gaitu! Secinājumus neizdari priekšlaicīgi!

Skorpions Šī fāze drīz pāries un sāksies kas cits! Gatavojies pārmaiņā, bet tagad – nobruņojies ar pacietību!

Strēlnieks Nebaidies iepazīties ar jauniem cilvēkiem! Šodien veiksmīga diena, lai dibinātu jaunus kontaktus! Parūpējies par veselību!

Mežāzis Saliec savas prioritātes un tad rīkojies tālāk! Iespējams, ka pilnīgai attīstībai traucē kas tāds, no kā sen bija laiks atbrīvoties!

Ūdensvīrs Tev lieliski padodas citu uzmundrināšana, taču kā ir ar tevi pašu? Laiks padomāt arī par savu labsajūtu, tāpēc šodien vari atļauties būt mazliet egoistisks!

Zivis Ieraksti plānotājā tās lietas, kas tev līdz dienas beigām jāizdara! Tā tu labāk sekosi līdzi laikam. Pretējā gadījumā, daži darbi var izpalikt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru