8 fakti par DVĪŅU zvaigznājā dzimušām sievietēm

Lūk, kāpēc Dvīņu zvaigznājā dzimušās sievietes ir tik neparastas un interesantas! 

1. Dvīņu sievietes mainās, atkarībā no viņu garastāvokļa. Fotogrāfijās viņas nekad nebūs viena un tā pati persona. Viņu ieradumi mainās, neļaujot cilvēkiem, kas viņu tikko iepazina, saprast, vai šī sieviete ir sen jau pazīstama, vai tikko tikai iepazīta.

2. Tā ir zodiaka zīme visiem tiem cilvēkiem, kam patīk pārmaiņas, eksperimenti, kā arī redzesloka paplašināšana. Ja runa ir par kaut ko nāvējošu šīm sievietēm, tad tā ir rutīna un monotons dzīvesveids.

3. Viņas ir tik neparedzamas, ka jūs vienā mirklī iemīlēsieties viņu smaidā, bet jau nākamajā nesapratīsiet, kādēļ viņa jūs kritizē ar tādu intensitāti. Sievietes Dvīņi būs atradušas savu īsto un vienīgo, bet jau pēc brīža nesapratīs, kā viņas varēja šādā vīrietī iemīlēties. Šāda viņu vēlme iepazīties, veidot attiecības, bet pēc tam šķirties, salauzīs daudzu vīriešu sirdis.

4. Jūs noteikti zināt, ka bieži vien tiek attēlots, kā cilvēkam uz viena pleca sēž eņģelītis, bet uz otra – velniņš? Šādi strādā Dvīņu sieviešu prāts. Viņām ir grūti atdoties vai atvērties kādam cilvēkam, ja viņai ir šaubas. Viņas vienmēr izvērtēs visus attiecību plusus un mīnusus.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir neaprakstāmi skaistas – tā uzskata vīrieši!

5. Savā mīlas dzīvē viņas vienmēr jutīsies nomocītas ar domu, ka šādi viņas zaudē savu brīvību. Taču, neskaitot to, viņas vienmēr spēj pieņemt vispareizākos lēmumus vispiemērotākajos brīžos. Ja viņas sapratīs, ka pareizā izvēle pēkšņi kļuva par murgu, viņas atmetīs visam ar roku un sāks no nulles. Viņas baigi nesatraucas par savām nepilnībām vai kļūdām, jo viņas nekad tās vairs neatkārtos.

6. Viņas ir lieliski partneri, ļoti možas, priecīgas, turklāt būt ar viņām kopā ir vistīrākā bauda. Taču, kad viņas nav attiecībās, ir ciniskas, dzēlīgas un ar ļoti asu mēli. Ja viņas ir ar kādu kopā, tad viņas šim cilvēkam sekos līdzi it visā. Sākot ar pārgājienu kalnos, beidzot ar niršanu pie haizivīm.

7. Kad viņas iemīlas, neceriet sagaidīt, ka viņas vairs nekad sabiedrībā neiepētīs skaistus vīriešus. Viņas ir ļoti radošas, zinātkāras un ar ļoti bagātu iztēli. Tas ir lieliski tad, ja attiecībām nepieciešama neliela “dzirkstelīte”.

8. Viņas nevar apmuļķot ar skaistiem vārdiem un turēšanu aiz rokas sabiedrībā. Viņām patīk intīmi pārsteigumi, ja jūs zināt, ko mēs ar to domājam. Kā jau mēs minējām iepriekš – Dvīņu sievietēm nepatīk monotona dzīve.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru