Horoskops no 27. novembra līdz 3. decembrim

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns Būs situācijas, kur jāiemācās piekāpties. Kaut arī tu parasti neesi tas, kurš sākumā domā un tikai tad rīkojas, šonedēļ tev tomēr izdosies veikt mazliet prātīgākas un pārdomātākas darbības un izvēles.

Vērsis Īpaši svarīgi būs klausīt sajūtām, lai arī cik reti to Vērši nedarītu, intuīcija šonedēļ jūs vedīs pareizajā virzienā. Ja par kādu nākotnes notikumu ir visai šaubīgas sajūta, un šķiet, ka kaut kas tur nav tīrs, tad mēģiniet izvairīties no šīs lietas notikšanas vispār.

Lasi arī: Uzmanies no rutīnas! 3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jāievēro īpaša piesardzība

Dvīņi Ir daudz svarīgu lietu un pienākumu, ar kuriem tev sākotnēji jātiek galā, lai varētu kārtīgi atpūsties. Nedēļa būs izdevusies tikai tādā gadījumā, ja kārtīgi saplānosi savu laiku un pieturēsies pie plāna!

Vēzis Šonedēļ Vēžiem vajadzētu mazāk domāt par to kā būtu ja būtu, bet gan vienkārši rīkoties, bez liekas filozofēšanas. Tas gan nenozīmē, ka katrai darbībai jābūt nepārdomātai, tomēr dažas spontānas darbības tavu noskaņojumu nudien spēs uzlabot!

Šķir lapu tālāk, lai izlasītu horoskopu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru