8 fakti par JAUNAVAS zvaigznājā dzimušām sievietēm

Uzzini, ar ko īpaša ir Jaunavas zvaigznājā dzimusi sieviete!

1. Jūs domājat, ka sieviete Jaunava ir tērpta baltā krāsā, mierīga un nosvērta dāma? Jūs smagi maldāties!

2. Sieviete Jaunava var pavisam vienkārši atlaist jebkuru notikumu, nemaz nesatraucoties un neieklausoties citu cilvēku nosodošajos komentāros. Ja runa ir par laimi, tad Jaunavas ir ļoti mērķtiecīgas. Līdzko viņa pieņem savu partneri kā patiesu savas dzīves mīlestību, viņa to nostādīs augstāk par visu pārējo.

3. Ne tā kā sievietēm Lauvām, Jaunavām uzmanības apliecinājumi, traki piedzīvojumi un pēkšņas pārmaiņas dzīvē nav nepieciešamas. Jaunavām visam dzīvē jābūt motivētam un ar noteiktu loģiku.

4. Viņām ir lieliska un ieturēta gaume, viņas dievina pucēšanos. Darbā viņas ir ļoti praktiskas, mērķtiecīgas, turklāt spēj veiksmīgi tikt galā pat ar vismazākajiem uzdevumiem. Ja sieviete Jaunava ir nolēmusi atdoties darbam pilnībā, tad ziniet, ka gala rezultāts būs nevainojams.

Lasi arī: Piemērotākais partneris katrai zodiaka zīmei

5. Viņas ir ideālas sievietes, ar kurām pārrunāt nākotnes plānus. Kas daudzām citām sievietēm šķiet garlaicīgs, viņām šķiet ļoti aizraujošs.

6. Pats interesantākais par sievietēm Jaunavām ir tas, ka viņas nemitīgi izskatās par kaut ko noraizējušās. Tā ir pavisam pierasta lieta, ja Jaunava par kaut ko satraucas. Viņas nespēj rast mieru, ja zina, ka viņām kaut kas palicis gaisā karājoties, neizdarīts vai neatrisināts.

7. Visizplatītākais Jaunavas ieradums: pārlieku liela un reizēm pat nevajadzīga lietu apdomāšana, kuras visbiežāk viņas pat nespēj ietekmēt. Lai gan parasti tas nebūt nav tik viegli uzreiz saredzams, jo sabiedrībā viņas ir ļoti mierīgas un vienmēr uzliet sev smaidu. Taču patiesībā viņai iekšienē ir ārkārtīgi liels nemiers. Tas ir kas tāds, ko viņām patīk paturēt pie sevis. To nezina pat viņas vislabākie draugi.

8. Viņa velta sevi tiem cilvēkiem, kuriem viņa uzticas. Dzīvē viņai svarīgas ir arī visas mazās lietiņas. Viņas ir gana spēcīgas un izturīgas, lai cilvēki meklētu patvērumu pie viņām. Jaunavu drosme un atbildības sajūta ir kā atbalsts tiem, kurus viņa patiešām mīl.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru