8 fakti par SVARU zvaigznājā dzimušām sievietēm

Noskaidro, kāpēc Svaru zvaigznājā dzimušās daiļā dzimuma pārstāves ir tik lieliskas sievas un mīļotās!

1. Viņas ir veidotas no labsirdības, patiesuma, draudzības, ietiepības un neizlēmības.

2. Ja viņas ir nervozas, parasti cenšas palikt ārēji mierīgas – vai vismaz kontrolētas. Svaru sievietes ir ļoti gudras, ļoti labi spēj palīdzēt savam partnerim ar darba problēmām. Viņas nekad neļaus savām emocijām ietekmēt savus lēmumus vai izteikt savus nosodījumus.

3. Viņas temperaments ir kā radīts komandas darbam. Viņas vēlas piedalīties lielākajā daļā lēmumu, kādus nākas pieņemt viņu partnerim. Viņas vēlas darīt visu, lai izdabātu savam partnerim, tādēļ viņām nebūs pat divu domu, lai sekotu līdzi viņam darba vietas vai dzīvesvietas maiņā, kā arī jaunu draugu iegūšanā.

4. Viņām patīk atrasties cilvēku ielenkumā, tādēļ jūtas kā paradīzē, kad atrodas ballītē ar draugiem. Svari pavadīs stundām dejojot un izklaidējoties ar saviem draugiem.

Lasi arī: Skaistums un zodiaka zīmes – kas tevī ir vispievilcīgākais?

5. Svaru sievietes necieš neskaidrību, tādēļ viņām emocionālai stabilitātei nepieciešama harmonija. Bieži dominantes – tāds tips, kurai patīk, ka vienmēr kāds ir blakus, kam var sniegt komandas un norādījumus. Lai gan viņas nekad nepiespiedīs nevienu viņai pakļauties.

6. Jaunavas sievietes sirdī partneris vienmēr ieņems pirmo vietu. Ja jūs esat tas cilvēks, kuram nepatīk, ka norāda uz kļūdām, nekad nejautājiet Svaru sievietes viedokli. Viņas nekad neslēps to, ko domā, pat tad, ja tas var novest pie nesaskaņām.Viņām parasti ilgi nākas pieņemt lēmumu, ja to ir iespējams atlikt. Un viņas vienmēr noliegs savu neizlēmību.

7. Sievietes – Svari ir ļoti skaistas, ar dabīgi pievilcīgu smaidu, ļoti labas ar bērniem, viņām piemīt apburoša un patīkama personība. Viņas noteikti atnes jautrību jebkur, kurp dodas.

8. Lai gan viņas izskatās trauslas un sievišķīgas gan runā, gan ārējā izskatā, Svari var ļoti pārsteigt apkārtējos, uzvelkot bikses un izdarot kaut ko tādu, kas pienākas tikai vīriešiem. Pirms viņas ķersies pie cirvja, lai nocirstu koku, viņas uzliks lūpu balzāmu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru