8 fakti par ŪDENSVĪRA zvaigznājā dzimušu sievieti

Noskaidro, kāpēc Ūdensvīru zīmes sievietes ir tik nevaldāmas, neatkarīgas un trakas!

1. Ūdensvīru sievietes uzstāj pēc brīvības, bet, izjuzdamas īstu mīlestību, viņas atdosies partnerim pilnībā, sniedzot uzticību visa sava mūža garumā.

2. Kā jebkurš Ūdensvīrs, arī Ūdensvīru sievietes izjūt neizmērāmas bailes no tā, ka viņu kāre pēc kāda cilvēka var ieslodzīt viņu garu, šādi novēršot no viņu vienīgās dzīves mīlestības – brīvības. Bez brīvības un iespējas meklēt jaunus piedzīvojumus un zināšanas Ūdensvīru sievietes ir tukša vieta. Tieši tādēļ šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir tendēti dzīvot nākotnē, kur kaut kas vēl tikai varētu notikt.

3. Ja jūs meklējat sievieti, kas ir kā traka pēc jutekliskām kaislībām, jūs esat izdarījuši nepareizo izvēli. Ja viņa ir vistipiskākā Ūdensvīra sieviete, tad kaisle nav viņas gēnos.

4. Ūdensvīra sieviete ir loģiska un apdomīga, tādēļ viņu neietekmēs uzpūsta un lēta mīlestība, nojātas romantiskās filmas ar traģiskām beigām, kā, piemēram, Romeo un Džuljeta.

Lasi arī: Saistošs un interesants horoskops – kā naglai uz galvas!

5. Viņas noteikti netērēs arī savu dārgo, brīvo laiku, lai raudātu kāda cilvēka dēļ. Varam teikt godīgi, ka pārlieku emocionālām attiecībām šīs sievietes dzīvē notikti nav vietas.

6. Viņas var mīlēt no visas sirds, taču nekad nevienam pilnībā neatdos savu ķermeni un prātu. Šīm zodiaka zīmēm parasti ir tā – ārā no redzesloka, ārā no sirds. Attālums pāra starpā reti kad Ūdensvīra sievietei liks daudz vairāk iemīlēties partnerī. Tieši šī iemesla dēļ Ūdensvīra sievietes partnerim vienmēr nepieciešams atrasties līdzās, lai viņas nesāk meklēt citās vietās kādu citu cilvēku, kas spēs viņai būt nemitīgi līdzās.

7. Ja gadījumā jūsu attiecības kļūst vēsas vai vispār nepanesamas, šīs sievites spēs vienas dienas laikā pazust no jūsu dzīves, pat neatskatoties atpakaļ. Viņām nepatīk attiecību vai pat laulību šķiršana, taču viņām tas nerada tādu šoku, kā citām – daudz jūtīgākām sievietēm.

8. Ūdensvīru sievietes ļoti bieži pieņem cilvēkus tādus, kādi viņi ir, nemaz nevēloties viņus mainīt. Tas, ka viņām pašām patīk nemitīgi attīstīties, mainīties un piedzīvot pārmaiņas, nebūt nenozīmē, ka viņas tādēļ vēlas mainīt citus cilvēkus. Viņām šķiet, ka tā vietā daudz vieglāk ir mainīt pasauli vai pat visumu kopumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru