21. decembra dienas horoskops – neignorē zīmes!

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Ieskaties sevī dziļāk, lai saprastu, kādēļ rīkojies tā, kā rīkojies. Atbildes vienmēr ir meklējamas tevī pašā – tieši tur arī būs “jāparakājas”.

VĒRSIS Padiskutē par saviem mērķiem ar tuviniekiem – iegūsi vērtīgus padomus. Būsi emocionāli noraizējies, bet, piemēram, fiziskas aktivitātes to nomāks.

DVĪŅI Savās rokās būs jānes diezgan liela atbildība, ko nemaz tā ļoti negribēsies uzņemties. Pēdējā laika notikumi ir devuši zīmes par to, kā ir jārīkojas – ņem tās vērā!

VĒZIS Sametīsies mazliet skumji ap sirdi, bet tu jau zini, kā tikt no šīs sajūtas vaļā. Nepacietībai šodien nebūs vietas, jo viss tiešām notiks ļoti lēni.

Lasi vēl: Nopietnas attiecības vai romāns? Kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā? 

LAUVA Būs jāatbild par savu rīcību, kas liks visu pārdomāt. Ietiepību noliec malā un šodien pamēģini nebūt egoists – mīļā miera labad.

JAUNAVA Šodien tevi piemeklēs garlaicība. Nevarēsi izturēt, ka būs jāpakļaujas rutīnai. Noteikti izdomā ko jaunu, ko darīt, atkāpies no ikdienišķā.

SVARI Kāds šodien bez maz vai metīsies ceļos tavā priekšā, lai lūgtu palīdzību – izvērtē šo situāciju pēc saviem principiem.

SKORPIONS Būs jāpieņem cilvēki, kuriem nevēlēsies būt blakus. Nekrāj sevī dusmas, šodien visu vajadzētu izlaist uz āru, attīrīties.

Lasi arī: Mīlestības horoskops decembrim – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

STRĒLNIEKS Nepārtraukta ziņu un jaunas informācijas plūsma, ko būs grūti apkopot un uztvert. Var gadīties ko svarīgu palaist garām – esi uzmanīgs.

MEŽĀZIS Būs grūtības ar kādu sev tuvu cilvēku. Gājieni, ko veiksi dienas laikā, būs haotiski, tomēr galu galā novedīs pie mērķa. Nereaģē uz provokācijām pārāk asi.

ŪDENSVĪRS Esi kopā ar tiem, kuri var palīdzēt sasniegt tavus mērķus. Iespējams negaidīts naudas pieplūdums. Garantētas patīkamas emocijas vakara pusē.

ZIVIS Lai arī būsi saguris no visa un visiem, jāsaglabā pozitīvisms. Būs patīkamas ziņas – iespējams paaugstinājums, algas pielikums vai citi neparedzēti ienākumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru