8 fakti par VĒRŠA zvaigznājā dzimušām sievietēm

Noskaidro, ar ko unikāla ir Vērša zvaigznājā dzimusi sieviete!

1. Būdama iemīlējusies, Vērša sieviete cer, ka viņas partneris spēs viņai atmaksāt izrādīto uzticību un lojalitāti. Kad Vērša sieviete ir iemīlējusies, viņa nav ieinteresēta sagaidīt romantiskus piedzīvojumus vai flirtēšanu, tādēļ cer saņemt to pašu arī no sava partnera.

2. Vērša sievietes elegance ir kas tāds, kas vienmēr pārsteigs vīriešus. Viņām nepatīk nekas, kas ir pārāk smalks vai ar ziediem noklāts. Viņām tas nebūt nav nepieciešams, lai izrādītu savu sievišķību.3

3. Vērša sievietēm piemīt spēja vienmēr izvēlēties vislabākās drēbes. Viņām patīk izcelties ar savu labo gaumes izjūtu, nevis jutekliskumu. Parasti Vēršu sievietes slēpj savu jutekliskumu un vienlaikus ugunīgo dabu zem mierīgas un labi izglītotas sievietes ārējā tēla – šo, dāmas, ir vērts pierakstīt.

4. Ja viņas redz kādu, ko ienīst, nekad nesarīkos scēnas vai skandālus, bet gan vienkārši izvairīsies no šīs personas. Vēršu sievietēm piemīt lieliska spēja būt vienaldzīgām pret saviem ienaidniekiem.

Lasi arī: Kāds vīrietis katras zodiaka zīmes sievietei NAV vajadzīgs – ja satiksies, būsi nelaimīga

5. Viņas ir ļoti piezemētas, nav aizrautas ar sapņiem un ilūzijām. Viņas ir materiālistiskas, viņas tic tam, ko redz, nevis tam, kas varētu kaut kad būt. Ja viņām jāizvēlas starp to, ka viņas patur sev piederošo, vai riskē visu, lai iegūtu bagātību, viņas drīzāk izvēlēsies pirmo variantu.

6. Sievietes Vērši nav tik ietiepīgas un stūrgalvīgas kā vīrieši Vērši. Taču nekad nelieciet šos abus vienā istabā. (Vēršu vīrietis un Vērša sieviete vienkārši nogalinās viens otru).

7. Jūs reti kad redzēsiet viņas gaužamies un tēlojot upuri, lai kaut ko sasniegtu. Viņas ir spējīgas pieņemt darbu, kur viņas smagi strādā, bet maz saņem, lai, piemēram, finansiālās krīzes laikā atbalstītu savu vīru.

8. Viņām nav nepieciešams neviena plecs, uz kā paraudāt. Vēršu sievietes uzskata, ka ir pārāk stipras, lai vaimanātu un sērotu. Lai gan pēcāk viņas raudās savā gultā, rokās turēdamas saldējuma kasti un blakus – vīna pudeli. Bet viņas nekad neļaus nevienam tikt viņām klāt, lai uzzinātu par viņu vājajām pusēm.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru