Kāds vīrietis katras zodiaka zīmes sievietei NAV vajadzīgs – ja satiksies, būsi nelaimīga

Kā zināt, ka viņš nav tev īstais, atbilstoši zodiaka zīmei?

Katrai sievietei ir nepieciešams kaut kas savs, kaut kas neaizstājams un savā veidā arī unikāls. Kaut arī bieži vien sievietes pašas nezina, ko viņas grib, jāteic, ka gadiem ejot, to tik un tā nākas noskaidrot, satiekoties ar vīriešiem, kuri viņām nav bijuši īstie.

Noskaidro, kas nepieciešams katras zodiaka zīmes sievietei, un kā saprast, ka esošajās attiecībās tu nebūsi laimīga!

Auns

Viņš neliek dzirksteļot tavai dvēselei. Tev nepieciešama kaisle, turklāt liels daudzums tās. Nav svarīgi cik jauks, šarmants vai labs viņš ir – ja nejūti mīlas dzirksti, tad tu nespēsi atbrīvoties no domas, ka viņš tev nav īstais.

Lasi arī: Tava laulības dzīve – Apraksts katrai zodiaka zīmei

Vērsis

Viņš ir pārlieku uzbāzīgs. Tu vēlies pati izvēlēties savas dzīves tempu un tev nebūt nepatīk, ka citi cilvēki norāda tev ko darīt. Ja viņš ir pārlieku agresīvs liekot tev kaut ko darīt, tad tu visai drīz ieslēgsies sevī, pirms viņš paspēs saprast, kas noticis.

Dvīņi

Viņš nav interesants cilvēks. Dvīņi ir viena no intrigas pilnākajām zodiaka zīmēm, tas nozīmē, ka ja tavs partneris būs garlaicīgs, tevi pastāvīgi māks vēlme tikt pie jauna kavaliera. Ja attiecības kļūst garlaicīgas, tad jau šī fakta konstatēšanas mirklī tām nav lemts ilgs mūžs.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru