8 fakti par ZIVJU zvaigznājā dzimušu sievieti

Noskaidro, kāpēc sievietes – Zivis ir tik sievišķīgas būtnes, kuras vienlaikus ir ne tikai sirsnīgas un mīlošas, bet arī seksuālas un iekārojamas!

1. Ja ir jānosauc zodiaka zīmes sieviete, kura ir vissievišķīgākā, tad tās noteikti ir Zivis. Viņām patīk būt mīlētām un lolotām no sava vīrieša puses, justies tā, it kā viņš nevienu sievieti nekad dzīvē tā nebūtu mīlējis.

2. Zivis ir ļoti sirsnīgas un mīlošas, vienmēr ir gatavas pārsteigt savu mīļoto vīrieti: vai tā būtu baltu mežģīņu apakšveļa, vai mīlestības apliecinājums brīdī, kad viņš nes ārā miskasti.

3. Kad Zivs sieviete ir iemīlējusies, viņa atdod ne tikai visu savu ķermeni, bet arī sirdi un dvēseli. Taču šai mīlestībai ir jābūt pārpildītai ar mīļiem vārdiem un mīlestības apliecinājumiem, jo Zivis ir ļoti jūtīgas pret sacītiem vārdiem.

4. Parasti Zivju klātbūtnē cilvēki jūtas ļoti ērti un omulīgi. Tā kā parasti Zivis spēj veiksmīgi saglabāt mieru situācijās, kur citi jau sen būtu zaudējuši savaldīšanos, šīs zodiaka zīmes sievietes ļoti grūti iespējams izvest ārā no pacietības.

Lasi arī: Saistošs un interesants horoskops – kā naglai uz galvas!

5. Viņas daudz vairāk interesē dzīves sniegtās, nevis mantiskās vērtības. Luksusa dzīvesvieta bez cilvēcīgā siltuma, bez komforta un labsajūtas noteikti viņas neuzrunās. Tāpat ir ar izskatīgiem vīriešiem, kas īsti nemāk pateikt nevienu skaistu vārdu, kā arī neprot izbaudīt saulrietu – viņam noteikti nebūs iespējams palikt kopā ar sievieti – Zivīm.

6. Laiku pa laikam viņas centīsies noslēpt savu ievainojamību un kautrību ar jokiem, mēģinot izskatīties vēsas un patstāvīgas. Taču tas viss darbojas kā neredzamības apmetnis, kas paredzēts cīņā pret cilvēkiem, kas varētu nodarīt viņām pāri.

7. Viņas vienmēr ļoti uzmanīgi klausās, tādēļ jums var rasties vēlme stāstīt viņām visus savus nolsēpumus. Iesakām būt mazliet ieturētākiem. Viņas ir kā garīgā švamme, kas vienā rāvienā var ieslīgt depresijā, ja jūs sniegsiet viņai šāda veida informāciju. Būdamas ļoti jūtīgas, viņas spēj uzņemt un dzīvot ar cita cilvēka pārdzīvojumiem tā, it kā tie būtu viņas pašas.

8. Zivīm ir nelāgs ieradums – ļoti ātri pieķerties ne visai labiem cilvēkiem. Taču viņu spēja redzēt cauri cilvēkiem ļoti ātri palīdz viņām tos izanalizēt. Vienu gan mēs iesakām – nekad nesadragājiet šīs sievietes sapņus, jo to viņa nekad mūžā neaizmirsīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru