Mūžīga mīla vai īslaicīga dēka? Ko gaidīt no katras zodiaka zīmes?

Vai vēlaties uzzināt, kura no Zodiaka zīmēm spēj saglabāt attiecības kaislīgas daudzu gadu garumā? Un cik daudz kaisle un mīlestība iepriecinās jūs? Tad šis horoskops ir domāt jums.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji ir neatkarīgi un stingri cilvēki. Viņi var saglabāt uzticību attiecībām samērā ilgi pie viena nosacījuma – ja vien partneris neierobežo viņu brīvību. Auni neizbēgami izbeidz attiecības, ja tajās izdziest kaisle.

Vērsis

Šajā zīmē dzimušie ir uzticīgi partneri. Ja viņi ir sajutuši mīlestību, tad diez vai viņiem jelkad radīsies doma par attiecību izbeigšanu. Pat, ja ar gadiem kaisle izplēn, Vērši neies meklēt piedzīvojumus kaut kur citur. Visdrīzāk viņi nolems apspriest visas problēmas ar partneri un jebkurā gadījumā centīsies atjaunot attiecības.

Dvīņi

Šī zīme atšķiras ar tieksmi pārbaudīt attiecības uz izturību. Lieta tāda, ka Dvīņi uzskata par nepieciešamību visādi pārbaudīt partneri, flirtējot ar citiem. Tādā veidā viņi gūst baudu no greizsirdības. Ja tas, kuru viņi mīl, iztur šo pārbaudi un atbalsta tāda veida spēli, tad attiecības var ilgt mūžīgi.

Vēzis

Paši par sevi šajā zīmē dzimušie cilvēki ir lojāli. Viņi necieš jezgu un nekārtību. Vēži gandrīz vienmēr par visu ir pārliecināti, it īpaši par savu mīlestību. Taču viņi var būt ļoti greizsirdīgi un prasīgi, ja, protams, tam ir iemesls. Ja Vēzis ir apprecējies, tad viņš neatļausies piekrāpt savu laulāto.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru