8 iemesli, kādēļ Ūdensvīrs bieži vien tiek pārprasts

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

1. Ūdensvīrs ir atsvešināts

Ikviens zina, ka Ūdensvīrs ir bēdīgi slavens ar savu emocionālo atsvešinātību. Ūdensvīri noslēdzas sevī tik ilgi, līdz atrod cilvēku, kuram var pilnībā uzticēties. Šīs zīmes pārstāvis necenšas radīt sarežģījumus, viņš vēlas mīlēt, bet dažkārt vienkārši konkrētos brīžos to nespēj darīt. Tomēr, ja viņš Tevī iemīlas, tad labāk saturies!

 

2. Viņš mīl pārāk spēcīgi

Tad, kad Ūdensvīrs Tevi pieņem savā dzīvē, viņš ir gatavs saņemt visu vai neko. Viņam nepadodas spēles, kā arī viņš neizliekas. Ja Ūdensvīrs atrod kādu, ar kuru ir vērts dalīt savu dvēseli, tad otram cilvēkam ir jātic, ka viņš dod visu, kas ir. Ja Ūdensvīrs cieš no salauztas sirds, tā ir katastrofa. Tam noteikti atkal seko savu jūtu nocietināšana. Tāds nu ir Ūdensvīra aizsardzības mehānisms, viņš necenšas būt sarežģīta personība.

 

3. Sapņošana nav nekāda problēma

Ūdensvīrs bieži vien saņem nevajadzīgus komentārus par to, ka sapņošana ir velta laika izšķērdēšana. Kādēļ gan nesapņot? Ūdensvīrs nekad nesapratīs to, kādēļ ir slikti sapņot. Šīs zīmes pārstāvji nav muļķi, viņos vienkārši mājo daudz vairāk cerības!

 

4. Ūdensvīri nespēj nosēdēt bezdarbībā

Ūdensvīri vienmēr ir kustībā, pastāvīgi meklējot jaunus piedzīvojumus, lielākus vai mazākus, bet bez tiem neiztikt. Šajā zīmē dzimušie uz pasauli lūkojas pavisam citādi. Viņi saprot, ka dzīve ir skaista un dzīvot to neizbaudot pasaules skaistumu ir tīrā laika izšķērdēšana.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Ūdensvīrs: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

5. Viņi mīl dzīves sīkumus

Cilvēki par viņu smejas, jo Ūdensvīrs ir tas cilvēks, kurš ekskursijas laikā liks visai grupai uz viņu gaidīt tikai tāpēc, lai atrastu labāko rakursu, no kura nobildēt kādu koku. Daba ir skaista, un tāda ir arī dzīve. Un kas par to, ka Ūdensvīrs velta laiku sentimentālām lietām? Ja vien visi veltītu mirkli, lai paostītu ceļmalā augošās rozes, varbūt dzīve šķistu labāka.

 

6. Viņi ir viegli ievainojami

Neatkarīgi no tā, vai Ūdensvīrs izšķiras no mīļotā cilvēka, viņam kaut kas neizdodas vai arī viņš vienkārši jūtas nelaimīgs, nepatīkamās jūtas būs daudz spēcīgākas kā citiem. Kādēļ? Jo Ūdensvīriem ir pavisam citāda veida saikne ar savu dvēseli. Ūdensvīri ir visnotaļ pozitīvi noskaņoti, tādēļ negatīvīsims spēj krietni iedragāt viņu pašsajūtu.

 

7. Ūdensvīriem nepadodas jūtu slēpšana

Ja Ūdensvīrs ir kādā cilvēkā iemīlējies, tas ir skaidri redzams. Viņi atklāti demonstrē savas jūtas, jo labāku variantu nav.

 

8. Ūdensvīri ir pretrunīgi

Ūdensvīri mīl patiesi un no visas sirds, tajā pašā laikā viņi spēj arī neizrādīt pilnīgi nekādas emocijas. Ikdienā viņi skrien līdz ar vēju, tomēr, ja ierauga kaut ko svarīgu, koncentrējas tikai un vienīgi uz to.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru