8. novembra dienas horoskops – paud savas domas skaļi!

Auns Šodien atturies no liekām sarunām par citu privātajām dzīvēm. Iespējams, ka tavas runas aizies tālāk, nekā tu vēlētos, un tad gan nebūs labi! Nāksies atbildēt par saviem vārdiem!

Vērsis Šodien, diemžēl, notikumiem nav paredzēts notikt pēc tavas iegribas, taču, ja būsi pietiekami apņēmīgs, tad tiksi galā ar visiem šīs dienas darbiem. Neslinko!

Dvīņi Neizaicini likteni, un labāk paklusē, ja ir iespēja! Šodien centies būt pēc iespējas neuzkrītošāks, un neizcelties ar savu neordināro viedokli.

Vēzis Piemērots laiks, lai beidzot nokārtotu vecus parādus un tiktu galā ar sen nepadarītajiem darbiem. Lai ieviestu skaidrību ieteicama ir sava mājokļa uzkopšana.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

Lauva Ja vēlies stabilitāti finanšu sfērā, tad šodien ieteicams atturēties no lieliem pirkumiem, bet gan pārdomāt to, kā tiek tērēta nauda.

Jaunava Ja kaut ko esi nolēmis uzsākt, tev tevi var sagaidīt veiksme. Piemērota diena jauniem projektiem un darba darījumiem.

Svari Šodien ieteicams apmeklēt kādu sabiedrisku pasākumu. Augstas izredzes iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem. To vidū atradīsi arī līdzīgi domājošos.

Skorpions Nonāksi pie atziņas, ka tā metode, kas palīdz citiem, var nepalīdzēt tev. Mēģini rast jaunas taktikas un ceļus, kā tikt galā ar savām problēmām!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (07.11. – 13.11.)

Strēlnieks Šodien citu nosodīšana nav ieteicama. Labāk koncentrējies uz labajām īpašībām un paskaties pats uz sevi. Ko tu sevī vēlies mainīt?

Mežāzis Būs lietas, kuras varēsi paveikt daudz labāk par citiem. Notici saviem spēkiem! Nekautrējies izteikt savas patiesās domas un viedokli!

Ūdensvīrs  Atklātība ir laba lieta, taču tā nepieciešama nelielos un veselīgos daudzumos! Šodien centies nevienu neaizskart ar taisnību vai skarbo patiesību!

Lasi vairāk: Nedēļas horoskops 7. – 13. novembrim

Zivis Ja šodien pastāvēsi par savu viedokli, tad tev uzradīsies vairāki sekotāji. Nebaidies izteikt to, ko visi jau sen domā, bet neuzdrošinās paust skaļi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru