9. augusta dienas horoskops – nelaid svarīgu informāciju gar ausīm!

Lūk, kas zvaigznēs šodien ir ierakstīts!

AUNS Ja šodien darbosies slepenībā, to nāksies nožēlot. Labāk ir nesekot saviem iekšējiem impulsiem, jo tie šobrīd nestrādās par labu tev.

VĒRSIS Šodien tev nāksies dzīvē ieviest izmaiņas, pie kurām jau esi strādājis kādu laiku. Ne viss ritēs tā, kā tu vēlies, bet visu ir iespējams pagriezt pozitīvā gaismā.

DVĪŅI Diena, kad labot problēmas, kas saistītas ar tavu karjeru. Situācija nebūs vienkārša, tomēr, jo ātrāk rīkosies, jo vieglāk visu būs atrisināt.

VĒZIS Šodiena sola pozitīvus notikumus: galva jātur uz pleciem, lai attiecīgā situācijā varētu reaģēt. Uzņemto informāciju nedrīksti laist gar ausīm!

LAUVA Tu šodien nedrīksti darboties vienatnē. Ļoti svarīgi ir neklausīties tikai sevī, bet arī pieņemt un izskatīt citu viedokļus un piedāvājumus. Tā šodien būs drošā pozīcija.

JAUNAVA Šodien jāņem vērā citu vajadzības, iegribas un viedokli. Būs ļoti svarīga tava spēja veidot pareizu komunikāciju – tas arī liks pamatus nākotnei.

SVARI Šodien tev būs pamatīgas garastāvokļa maiņas. Pagātnes vilšanās, kļūdas un vienkārši lietas, ko esi salaidis dēlī, nāks gaismā un nonāks pie ausīm, kurām to nevajadzēja dzirdēt.

SKORPIONS Šodien tev nevajadzēs pamācību tajā, ko un kā darīt. Ja paļausies uz intuīciju, viss ritēs kā pa diedziņu. Tikai neesi pārāk jūtīgs, jo tad tev būs viegli uzkāpt uz galvas.

STRĒLNIEKS Šodien tev tiek solīta liela veiksme. Nelielas garastāvokļa maiņas, bet blakus būs cilvēki, kuri tevi varēs nomierināt. Brīvība, kas tiek apvienota ar romantiku ir šodienas labākais scenārijs.

MEŽĀZIS Pievērs uzmanību citu problēmām un svarīgākajiem notikumiem. Tā tu sev palīdzēsi saprast, kāda ir tava vieta un kur tu šobrīd īsti atrodies. Šodien nebūtu ieteicams pārvākties!

ŪDENSVĪRS Šajā dienā tiks liktas lielas likmes. Nekas šodien tev nebūs viduvējs. Tu gribēsi dārgas lietas, gribēsi runāt ar ļoti svarīgiem cilvēkiem, tikai ar šo visu nedrīkst pārcensties!

ZIVIS Tev vajadzētu izvairīties no pārāk liela satraukuma. Paša spēkiem šodienas mērķus nevarēsi sasniegt, tādēļ vērsies pie gudrākā cilvēka, ko zini, lai viņš tev varētu palīdzēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru