9. jūlija dienas horoskops – saņem sevi rokās!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās!

Auns Tevi var nomākt rūpes par kādu visai tuvu cilvēku, kuram centīsies palīdzēt maksimāli daudz. Neskatoties uz visām nebūšanām, neatstāj novārtā savus darbus!

Vērsis Vēlēsies izjust mīlestību un tuvību. Šodien šajā jomā esi īpaši uzmanīgs. Iespējams, ka kāds mēģina spēlēties ar tavu sirdi!

Dvīņi Šodien pieaugs tavs jūtīgums, seksualitāte un emocijas. Diena izklaidēm un vieglai lidināšanās apkārt – nevajag pasākt neko nopietnu.

Vēzis Kaut arī aukstais laiks tuvojas, tomēr tas nenozīmē, ka var aizmirst arī par savu fizisko veselību. Nododies sportiskam aktivitātēm un mēģini ēst veselīgi!

Lasi arī:  Nedēļas horoskops no 3. līdz 9. jūlijam

Lauva Mēģini salikt visu pa plauktiņiem un nenovirzīties no ceļa, kas ved uz mērķiem. Sāc ar mazumiņu un centies domāt reālistiski!

Jaunava Visur savu degunu nebāz, visiem palīdzēt un visu uzzināt nevarēsi. Vairāk domā ar galvu, nevis ar savām fiziskajām vēlmēm.

Svari Pārtrauc attiecības, kas ir toksiskas – nevajag sevi bendēt no iekšpuses tikai tādēļ, lai kādam citam būtu labi. Saņem sevi rokās.

Skorpions Ir nepieciešams personīgajā dzīvē ieviest pārmaiņas. Apkārt būs daudz cilvēku, kuri tev vēl labu – ir ieteicams palīdzību meklēt pie viņiem.

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Strēlnieks Būs sajūta, ka kādam esi palicis parādā par kaut ko, taču tas ir lieki! Tikai tāpēc, ka tev ir tāda sajūta, nenozīmē, ka tev tas ir jādara. Šādām darbībām jānāk no sirds, nevis jādara pienākuma sajūtas vadītam.

Mežāzis Šis ir piemērots laiks, lai beidzot izdarītu to, ko iepriekš nav sanācis izdarīt. Iespējams, ka beidzot īstenosies viens no sen lolotajiem sapņiem – dari visu iespējamo, lai plāni neatceltos un viss notiktu tā, kā tu pats to vēlies!

Ūdensvīrs Ja tas nekādā veidā neietekmē tavus darbus, tad šodienu paņem brīvu un atpūties. Nav izslēgts, ka vakara pusē vari nodoties mierīgām sarunām ar kādu ļoti tuvu cilvēku.

Zivis Šodien beidzot saņemsi motivāciju darboties. Parūpējies par to, ka savu enerģiju iztērē lietās, kas ir to vērtas. Šodien tev būs ļoti laba disciplīna.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru