Labo un slikto īpašību horoskops – Tu esi…, bet…

Uzzini, kādas rakstura iezīmes piemīt tev un citiem, atbilstoši horoskopam!

Lielu ietekmi uz tavu raksturu var atstāt datums, kurā esi dzimis. Savukārt, pēc dzimšanas datuma iespējams uzzināt horoskopa zīmi, kura sevī ietver vairākus faktus par raksturu un īpašībām.

Auns Viņš ir drosmīgs, bet nepacietīgs. Rezultātu vēlas redzēt ļoti ātri. Nekad nebaidās no jauniem izaicinājumiem.

Vērsis Viņš ir pacietīgs, bet stūrgalvīgs. Var ilgi gaidīt, taču strīdēties ar viņu ir absolūti bezjēdzīgi.

Dvīņi Viņš ir smieklīgs, bet neizlēmīgs. Ar humora izjūtu apveltītie Dvīņi nereti mēdz svārstīties starp izvēlēm, nezinot, ko paši grib.

Vēzis Gādīgs, bet viņa garastāvoklis mainās pārāk bieži. Vēži tik tiešām ir ģimenes cilvēki, taču mēdz būt emocionāli un pārāk viegli iespaidojami.

Lauva Viņš ir dāsns, bet komandēt mīlošs. Saviem tuvajiem neko nežēlos, tiesa, viņam vienmēr ir jābūt teikšanai.

Jaunava Viņš ir centīgs un veiksmīgs, bet izvēlīgs. Viņš ir gatavs darīt ļoti daudz, tikai lai sasniegtu izvirzīto mērķi. Izvēlīgs partneru ziņā.

Svari Viņš visu uztver mierīgi, bet ir pārāk viegli iespaidojams. Viņš necieš strīdus, bet tai pat laikā viņu ir viegli pierunāt uz kaut ko.

Skorpions Viņam var uzticēties, taču viņš mēdz aizsvilties arī par sīkumiem. Tavi noslēpumi ir drošībā, viņš draugus nekad nenodod. Bet reizēm pārāk iespringst par nevajadzīgām lietām.

Strēlnieks Viņš rīkojas spontāni, bet reizēm šķiet, ka viņam nerūp. Nav noslēpums, ka Strēlnieki mīl dažādību un brīvību, partneri nereti to pārprot un domā, ka mīla ir zudusi.

Mežāzis Viņš ir atbildīgs, bet pesimistisks. Visus darbus veic ar augstu pienākuma sajūtu, taču uz notiekošo reizēm raugās negatīvi.

Ūdensvīrs Viņš ir radošs, taču nemēdz izpaust emocijas. Ūdensvīri ir gudri un radoši, bet pārāk bieži izliekas, ka viņiem ir vienalga.

Zivis Uzmanīgs, bet neskaidrs. Iespējams, ka pat jūtās nenoteikts. Tiesa, viņš ir nudien labsirdīgs cilvēks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru