9. novembra dienas horoskops

Auns Gribēsies līst citu darīšanās un pēc tam izstāstīt visai pasaulei. Labāk padomā par iznākumu šim visam – piebremzē!

Vērsis Neaizmirsti par to, ko esi solījis izdarīt – tas arī būs jādara. Ja vēlies, lai viss ieiet vecajās sliedēs, nerakņājies citu cilvēku pagātnē.

Dvīņi Tev būs nevaldāma vēlme pēc komunikācijas – tik uzmanies, ka nepasaki par daudz. Cilvēks, kuru meklēji, pats uzradīsies.

Vēzis Vairākas lietas vienlaicīgi darīt nav jēgas. Domā, ko pats esi sadarījis, pašam būs ar to jātiek galā – samierinies ar sekām.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

Lauva Šodien nevajadzētu pārpūlēties, jo enerģijas būs maz. Ja tik daudz visam atmetīsi ar roku, jāsāk gatavoties pamatīgai strādāšanai.

Jaunava Nāks jauni pienākumi, tikai atceries, ka nevari uzņemties par daudz. Laiks sastādīt plānotāju, lai izsekotu visam līdzi.

Svari Šodien nav īstā diena, lai citiem demonstrētu savu pārākumu. Tavi panākumi balstīsies uz komandas garu. Attīsti mērķus!

Skorpions Šodien gribēsies klausīties tajā, ko saka citi – bet tev ir jāizspriež, kuru viedoklis tiešām ir vērtīgs. Visu dari pēc labākās sirdsapziņas.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (07.11. – 13.11.)

Strēlnieks Ne pārāk produktīva diena – iestājies slinkuma periods, kad negribēsies vairs neko. Tam par iemeslu būs tavs emocionālais stāvoklis.

Mežāzis Nevajag rīkoties ar lielām naudas summām – kaut kas var noiet greizi. Ģimenes loceklim būs nepieciešama palīdzība, tādēļ esi pieejams.

Ūdensvīrs  Ļoti produktīva otrā dienas puse. Stāsies vairāku izaicinājumu priekšā, un būtu ieteicams pieņemt tos visus – uzdrīksties!

Lasi vairāk: Nedēļas horoskops 7. – 13. novembrim

Zivis Domā par to, kā izskaties citu acīs. Nevajag sevi žēlot, lai arī kā to gribētos. Liksies, ka visi ir pret tevi, bet tā nebūt nav.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru