14 pāru tipi – kāda tipa pāris esat jūs?

paaris

Cik cilvēki, tik viedokļi. Vai arī “Cik pāri, tik tipi”. 

Uzzini, kāds pāris esat Jūs abi: dominējošais, perfektais, spoku pāris vai cits….

1.Alfa – dominējošais pāris 

Viņi ir perfekti. Lielisks darbs un dzīvoklis, pat jahta. Kad viņiem piedzims bērns, viņi tam dos nepārspējamu vārdu, kas sajūsminās ikvienu. Viņi ir perfekti un tieši tas tev mēdz likt justies slikti par sevi.

2.Pāris, kas visu dara pirmie

Pirmie saderinās, pirmie apprecas. Pirmie laiž pasaulē pēcnācējus. Reizēm šķiet, ka viņi ir nebeidzamā sacensību garā un vēlas būt pirmie, kas izbauda „pieaugušo pasauli”.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pet</cite>

    Kā vienmēr šādos nelaimīgos piemēros vaina ir pašos. Lielākā no tām ir viena un tā pati – netiek runāts par attiecībām svarīgiem punktiem, izmainjām, sajūtām, veidiem kā visu uzlabot. Otra – ielaiž pa vidu “ģimenes draugus”, kur Vismaz 1 no visa tā bara gribēs kādu no “pretējā krasta” , varbūt pat savilksies paralēles (grib viens otra sievu vai otrādāk).
    Pārāk bieža sagadīšanās šādiem modeļiem. Tāpēc runājiet ar saviem dārgajiem par visu,pat jums šķietami mazsvarīgo, jo tieši šīs mazās lietiņas mūs saved kopā, liek justies vienreizēji vienam ar otru un notur visu līdzsvarā. Līdzsvaru nedabū ar 1kg atsvariem, bet pa 5g un mazāk gramiem,lai novērstu svēršanos nost no vēlamā. 🙂

  • <cite class="fn">sos</cite>

    kas var būt gaidāms,ja pati sieviete uzstāj,ka vajadzīga auklīte,ja ir tikai 2 bērni.Vēl varētu saprast ja viņiem būtu 5-8 un pa kādiem dvīņiem.

  • <cite class="fn">FILIPS 72</cite>

    Sākumu var atrast teikumā:,,Jāatzīst, ka es nekad neizjutu pret viņu milzīgu mīlestību. Es viņu mīlēju, bet nekad nebiju viņā iemīlējusies. Man bija nepieciešama uzmanība – bet ne no viņa..
    Tad no kā gaidīt šo ,,uzmanību ?” Jau tad.savās domās….. ar prātu un sirdi atrasties kaut kur tālumā pie ,,savu sapņu prinča ?”Turpinājumā ,pēc bērnu piedzimšanas ,droši vien sākās arī biežās ,,galvas sāpes ” kas vēl vairāk paātrināja notiekošo . Te nu derētu atcerēties un…. .,,varbūt ” pat iegaumēt ,ka ir ,,Sliktās ” un ,, Labās ” meitenes . ….Sliktās dara to pašu ko labās,
    …..bet dara to daudz labāk ne kā ,, Labās ! ” …. Tātad ,ja gribi ko saglabāt ,tev jābūt ,,galvas tiesu”PĀRĀKAI ” par ,,Sliktajām ”

Pievienot komentāru