Pēc savas Zodiaka zīmes nosaki, ko par tevi domā citi- ar humoru

iStock_000013314651_gossip girls

Kā tu domā, vai cilvēki par tevi runā labu, vai sliktu?

Domā labas vai negatīvas domas? Iespējams, ka šis raksts tev dos lielāku skaidrību.

AUNS

No pirmā acu skatiena pārāk agresīvs, taču, labāk iepazīts, šķiet sirsnīgs, jauks un bezgala patīkams. Mazliet liekulīgs, neprot pateikt to, ko domā. Auns, nebaidies atraidīt tos, kas par tevi domā sliktu.

VĒRSIS

Mazliet atgādina nevaldāmu zvēru, taču tā vien šķiet, ka ar laiku pieradināms. Patiess, lojāls. Vērsi, ievelc dziļu elpu un ielaid mīlestību savā sirdī un iekšējā pasaulē.

DVĪŅI

Dvīņos izpaužas divas dabas: milzīgs potenciāls un neizmantotas iespējas. Cilvēki reizēm domā, ka Dvīņi ir paši dižākie uz pasaules, tomēr šis viedoklis mēdz mainīties, kad Dvīņi tiek iepazīti tuvāk. Dvīņi, uzmanieties no Mežāžiem!

VĒZIS

Pirmajā brīdī Vēzis šķiet kā komunikablākais un patīkamākais cilvēks pasaulē, kas tā arī ir.. gandrīz. Tomēr ar laiku atklājas tā emocionālais vājums, kuru daudzi Vēža pazinēji ar laiku sāk izteikti kritizēt. Vēzi, mazāk uztraucies, vairāk dzīvo!

LAUVA

Enerģiskā un atraktīvā Lauva piesaista skatienus un arī cilvēku domas, tomēr ar laiku tie sāk ievērot trūkumus, kurus nekaunas apspriest arī lielākā draugu pulkā. Lauva, nebaidies no savas harizmas – citiem tā vienkārši skauž!

Lasi arī: Aplūko šo attēlu; pirmā lieta, kuru pamanīji, par tavu raksturu var pateikt ļoti daudz

JAUNAVA

Jaunava nav tā, kas piesaista acu skatienus pirmā. Cilvēki par to pat pārāk nedomā. Tomēr pretēji citām zīmē, Jaunava mīlestību iegūst ar laiku. Un tad cilvēki par viņu domā daudz un nepārtraukti. Jaunava, gaidi, un laiks tev dos gaidīto!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru