Pēc savas Zodiaka zīmes nosaki, ko par tevi domā citi- ar humoru

SVARI

Sākotnēji šķiet, ka Svari ir kautrīgi, pēc tam, melīgi, bet ar laiku cilvēki vienkārši saprot, ka Svari ar savām problēmām nevēlās apgrūtināt citus. Svari, nekautrējieties lūgt. Jo jums taps dots.

SKORPIONS

Skorpions rada iespaidu rada iespaidu kā strauja un nepacietīga rakstura cilvēks. Dažiem tas, protams, šķiet dzēlīgs, gan vārdos, gan darbībās. Bet ar laiku cilvēki sāk domāt, ka Skorpions ir jaukākais un maigākais cilvēks, kādu tie pazīst.

STRĒLNIEKS

Pirmajā brīdī Strēlnieks rada garīgā, morālā un fiziskā atturībnieka tēlu. Bet tā pavisam nav! Un tas atklājas pavisam ātri. Strēlniek, nebaidies būt tu pats! Ja esi runātīgs, runā! Ja jūties mierīgs, klusē! Bet neizliecies!

MEŽĀZIS

Jau ar pirmo acu skatienu Mežāzis savaldzina ikvienu.. un cilvēki to pamana. Reizēm Mežāži šķiet nesaprotami, tādēļ arī neuzticami, bet tie ir paši lojālākie no visiem. Mežāzi, seko savai sirdsbalsij!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs mēdz šķist ledus auksts, gluži kā nepieejams aisbergs. Bet, iepazīts, tas raisa tikai tās labākās domas. Ūdensvīr, atbrīvojies un baudi dzīvi tādu, kāda tā ir!

Lasi arī: Aplūko šo attēlu; pirmā lieta, kuru pamanīji, par tavu raksturu var pateikt ļoti daudz

ZIVIS

Zivis teju ikvienam šķiet šarmantas un patīkamas. Bet ar laiku tās spēj cilvēkus izraisīt divējādas pārdomas – par Zivju emocionalitāti un lojalitāti. Šīs divas īpašības bieži vien tiek citu prātos apšaubītas. Zivis, ievelciet elpu un nomierinieties!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru