Aplūko šo attēlu; pirmā lieta, kuru pamanīji, par tavu raksturu var pateikt ļoti daudz

iluzija

Uzmet aci uz šīs optiskās – kas bija pirmais, ko pamanīji?

Izvēlies vienu no šiem atbilžu variantiem:

āboli

seja

dabas ainava

 

Ja pirmos pamanīji ābolus…

Tev patīk kārtība un stabilitāte. Tu vari būt laimīgs, dzīvē neko daudz nemainot. Tu baidies no izmaiņām, jo tas ir kas tāds, uz ko reti kad paraksties. Ja pirmos pamanīji ābolus, tad, visticamāk, tu ievēro detaļas, taču reizēm tev ir grūti skatīties uz visu situāciju kopumā. Tu spēj koncentrēties un pievērsties konkrētai nodarbei tā, ka tev netraucē apkārt notiekošais. Tiem, kas izvēlējās tieši šo variantu, svarīga ir stabilitāte un attīstība.

Ja pirmo pamanīji seju…

Tu esi ļoti radošs un māksliniecisks cilvēks, kas saskata skaisto tur, kur citi neredz neko īpašu. Tu bieži vien vadies pēc savas intuīcijas, lai atrisinātu dažādas problēmas. Lai arī kas ar tevi nenotiktu, tu uz to centies raudzīties no gaišās puses, domājot – vismaz bija laba pieredze, no kuras var mācīties! Taču, centies par cilvēkiem nespriest pēc viņu ārējā izskata!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras nekad mūžā jums nepiedos nodevību

Ja pirmo pamanīji dabas ainavu…

Tu esi viens no retajiem, kas uz notiekošo spēj raudzīties no pavisam cita skatu punkta, saprotot un izvērtējot situāciju no visiem aspektiem. Jaunām situācijām spēj diezgan labi pielāgoties, jo esi prātīgs un atjautīgs. Iespējams, ka tu esi tas cilvēks, kas bieži vien cieš no tā, ka netiek saprasts, tev ir grūti atrast sevi līdzīgi domājošus cilvēkus.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru