6 Zodiaka zīmju pāri, kuriem ir neparastas attiecības

Attiecības mēdz būt dažādas. Dažās dominē prāts un loģiskā domāšana, citās – jūtas un sirds.

Noskaidro, ar kuru Zodiaka zīmi tev varētu izveidoties neparastas attiecības, kuras var tikt pielīdzinātas vai nu seriālam, mīlestībai, kas sākas ar draudzību, vai spēlītēm.

Lasi arī: Zodiaka zīmju problēmas attiecībās

Ūdensvīrs + Mežāzis = attiecības, kurās dominē saprāts, nevis jūtas

Abas Zodiaka zīmes ir loģiski domājošas, un reti kad ļaujas emociju izvirdumiem. Lēmumi tiek pieņemti, vadoties pēc tā, kā būtu labāk un pareizāk, nevis pēc tā, ko saka sirds.

Skorpions + Vēzis = mīlestība kā seriālā

Šīm attiecībām ir savi kāpumi un kritumi, jūtas un emocijas, kaisle un romantika, tomēr daudz ciešanu, sāpju, pārdzīvojumu, pārpratumu un greizsirdības scēnu. Šie cilvēki saprotas ļoti labi, tomēr Skorpions pārāk ļoti grib, lai Vēzis būtu teju viņas privātīpašums.

Auns + Strēlnieks = attiecības kā spēle

Kā Auns, tā Strēlnieks mīl piedzīvojumus un brīvību. Nereti būšana attiecībās var tikt izjusta kā atrašanās būrītī, kur visas iespējas ir limitētas un durvis uz brīvību ir slēgtas. Taču, esot kopā, nemēdz būt nekādu ierobežojumu. Daudz pamatu būt greizsirdīgiem. Zaudē tas, kurš iemīlas pirmais. Garlaicīgas un paredzamas attiecības nav domātas šai savienībai, viņiem nepieciešama sava dzirkstelīte. Jūs esat kā radīti viens otram.

Lasi arī: Zodiaka zīmes kā mīlnieki; kāds esi tu?

Vērsis + Dvīņi = attiecības, kas sākas ar draudzību

Labi draugi, kas viens otrā pamazām iemīlas. Daudz kopīgu interešu, lieliskas sarunas, līdzīgi viedokļi atsevišķos jautājumos.

Zivis + Jaunava = pašaizliedzīgas attiecības

Šajās attiecībās pirmajā vietā tiek liktas partnera intereses, un tikai tad savas. Protams, ir arī izņēmumi. Taču sevis upurēšana ir vislielākais mīlestības apliecinājums. Abiem nepieciešams laiks, lai atvērtos. Nepieciešama pacietība un laiks.

Svari + Lauva = fiziski un emocionāli saderīgas attiecības

Daudz kopīgā – abi ir komunikabli, mīl sabiedrību, dalīties ar savām domām un viedokli. Šo Zodiaka zīmju savienība var nozīmēt lielisku mīlas dzīvi. Ja ap Lauvu mūždien ir drāma, tad Svari cenšas izvairīties no konfliktiem. Viens no otra daudz var mācīties, iedvesmoties, un kopīgi pilnveidoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru