Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar katru Zodiaka zīmi

Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar katru Zodiaka zīmes pārstāvi!

Uzzini, kādi ir plusi un mīnusi, kad runa ir par attiecībām ar katru Zodiaka zīmi. Ja jūs neticat saderību horoskopiem, tad šis jums var ļoti palīdzēt, lai saprastu, kādas īpašības jūs cilvēkos ļoti novērtējat, bet ar kurām ne par katru cenu nebūtu gatavi samierināties.

 

AUNS

auns

Priekšrocības

Apņēmība

Kurš gan gribētu satikties ar slinku cilvēku? Protams, ka neviens. Ja satiecies ar kādu, kas ir apņēmības pilns un motivēts, viņš tevi varēs iedvesmot visā, ko mēģināsi sasniegt. Auns tevi iedrošinās izmantot visu savu potenciālu un atbalstīs grūtā situācijā.

Pozitīvisms

Nevienam nepatīk ieslīgt negatīvismā, it īpaši personīgajās attiecībās. Kad jūties slikti, tev nevajag kādu, kurš ieslīgs ciešanās līdz ar tevi (pat, ja domā citādi). Tev vajag kādu, kurš var uzlabot garastāvokli un likt tev justies labāk. Auns tieši to arī izdarīs, jo viņš vienmēr uz dzīvi raugās pozitīvi.

Piedzīvojumu gars

Attiecībās vienmēr ir jābūt jautrībai (kā arī uzticībai un savstarpējai cieņai). Tu vēlies būt kopā ar tādu cilvēku, ar kuru var baudīt visu, ko dzīve piedāvā. Tu negribi garlaikoties un, iespējams, tādēļ sākt skatīties pa kreisi. Turies kopā ar Aunu, un attiecības pavisam noteikti būs aizraujošas.

Trūkumi

Sāncensība

Sāncensība var piedot nedaudz asuma attiecībās, bet, ja pāršauj pār strīpu, tad var sākties problēmas. Tev nevajadzētu salīdzināt savu atalgojumu vai panākumus ar to, kādi tie ir Aunam. Tā var izcelties strīds un parādīties arī greizsirdības problēmas. Tā vietā labāk vajadzētu atbalstīt vienam otru un priecāties par otra panākumiem.

Mazs pacietības mērs

Mazs pacietības mērs attiecībās var būt bīstams, jo cilvēks var pateikt kaut ko, ko patiesībā nemaz nedomā. Tā ir sarežģīta situācija, it īpaši, ja skar vistuvākos cilvēkus. Daži cilvēki vienkārši ātri aizsvilstas un tur neko nevar padarīt. Lai gan, ja pie tā strādā un to kontrolē, tad pacietības mērs ne vienmēr rada problēmas.

Impulsivitāte

Impulsīvi cilvēki var būt gan labi, gan slikti, un, ja gadās strīdēties ar kādu, labāk būt piesardzīgam. Auns teiks tieši to, kas viņam ienāk prātā, un ilgi nevilcināsies. Viņš nedomā par to, kādas sekas radīs viņa teiktais, un pēc tam jau ir par vēlu. Tā var rasties aizvainojums, kas attiecībās nepavisam nav vēlams.

VĒRSIS

versis

Nav noslēpums, ka Vērši mīl patstāvību un stabilitāti, kas nozīmē to, ka viņiem ir visai grūti pieņemt pārmaiņas. Tas varētu sagādās problēmas partnerim, kurš vienmēr ir kustībā un necieš rutīnu. Vēršu stūrgalvība nereti var pārņemt virsroku, kas nonākšanu pie kompromisa padara vēl sarežģītāku. Taču šīs īpašības var aizmiglot viņa romantiskā un labsirdīgā daba, viņš vienmēr ir gatavs upurēt kaut ko no sevis, lai izdabātu mīļotajam cilvēkam.

Trūkumi

 Grūti pieņemt pārmaiņas

Pastāvība Vērsim nozīmē uzticamība un stabilitāti. Pārmaiņas, it īpaši nozīmīgas, tādas kā dzīvošana kopā, Vērsim ir grūti pieņemamas. Viņam nepieciešams daudz laika, lai sarastu ar domu vien, kur nu vēl, lai izlemtu, kā ir labāk. Vēl jo vairāk, Vērša pārsteigšana ar negaidītiem jaunumiem noteikti nav tā labākā doma. Ja informē vērsi par pārmaiņām negaidītā brīdī, kad viņš tām nemaz nav sagatavojies, tad gatavojies katastrofai. Vienu vārdu sakot, ir grūti veidot attiecības un spert nozīmīgus soļus to ietvaros.

Dažkārt stūrgalvība ņem pār viņu virsroku

Vērša zīmē dzimušie vīrieši bieži vien strīda laikā nespēj nonākt pie kompromisa, it īpaši tad, ja viņš zina (vai domā), ka viņam ir taisnība. Lai arī savu pozīciju saglabāšana ir nepieciešama dažās situācijās, attiecībās ar to neko panākt neizdosies. Tā vietā, lai pateiktu, ka jums izdosies rast kompromisu, Vērsis drīzāk argumentēs, kādēļ tev nav taisnība. Paies ilgs laiks, līdz viņš spēs izpausties tādā veidā, kas jūs abus darītu laimīgus un apmierinātus.

Priekšrocības

Viņš ir romantiķis

Ne visi ir tik romantiski kā Vērsis. Vēršiem patīk mīlēt un vēl vairāk viņiem patīk to izrādīt. Vienalga vai tas būtu intīms randiņš kādā jaukā restorānā, tevis palutināšana visas dienas garumā vai arī masāža sveču gaismā, Vērsim patīk romantika un kaisle. Kas ir labākais? Tas, ka tev nekad nenāksies satraukties par to, ka viņa interese noplaks; ja šis vīrietis patiesi tevi vēlas, viņš nekad neatkārtos divus vienādus pārsteigumus.

Attiecībās tiks ienesta stabilitāte

Vēršiem patīk visu kontrolēt, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņš savu kāri pēc varas izmantos negatīvi. Stabilitāte attiecībās ir ļoti svarīga un Vērsis to saprot. Ja tavas iepriekšējās attiecības ir bijušas haotiskas, vari būt pārliecināta, ka šajā gadījumā būs pilnīgi citādi. Viņš liks tev liks sajust stabilitāti un to, ka par visu jau ir padomāts, tas ir tieši tas, kas jums abiem vajadzīgs.

Lojalitāte ir viņa otrais vārds

Neviens nav uzticamāks par Vērsi. Kad Vērsis iemīlas, nav nekā, ko viņš nebūtu gatavs paveikt mīļotās labā. Spēcīgas attiecības (arī ar draugiem un ģimeni) Vērsim ir ļoti svarīgas, tas nozīmē, ka viņš vienmēr būs tev līdzās, kad tas nepieciešams. Tāpat, nebūs jāsatraucas par to, ka viņš no tevis varētu ko slēpt; Vērši ir godīgi un atklāti.

Sekss ar Vērsi ir aizraujošs

Vērsim patīk pieskārieni un jutekliskums, tieši tādēļ viņš gultā ir vairāk nekā vienkārši labs. Tu noteikti vēlēsies, lai viņš visu kontrolē intīmajos brīžos; guļamistabā viņam patīk uzņemties dominējošo lomu. Vērsim patīk izturēties pret savu partneri pienācīgi, tādēļ sagatavojies tam, ka tiksi lutināta kā princese.

DVĪŅI

dvini

Dzīvē nav garantijas, ka vienmēr viss ritēs kā pa diedziņu, Dvīņi to lieliski apzinās un visai veiksmīgi spēj tikt galā ar dažādām dzīves grūtībām, ātri pielāgojoties jaunai videi un apstākļiem, taču, tā kā Dvīņu personībai ir vairākas iezīmes, viņus dažreiz ir grūti saprast.

 

Priekšrocības

Dvīņiem piemīt vairākas pozitīvās un negatīvās iezīmes, kuras būtu jāzina, lai saprastu, kādas ir viņu priekšrocības un kā viņi var tev palīdzēt sasniegt iecerēto.

Dvīņiem ir raksturīga divējāda daba un daudzšķautņaina personība. Ja tu nepiekrīti kādam viņu viedoklim, tad, iespējams, pilnībā sapratīsi viņu nostāju kādā citā jautājumā. Tāpēc nenovērtē viņus par zemu.

Dvīņiem jau no dabas piemīt ziņkārība, un viņiem ir daudz dažādu interešu. Dvīņi ir enerģiski un sirdī jauneklīgi, tāpēc viņu sabiedrībā vienmēr valda jautrība.

Lasi arī: Dvīņu mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Trūkumi

Tā kā Dvīņu personībai ir vairākas iezīmes, viņus dažreiz ir grūti saprast. Dvīņi var novērst uzmanību no kaut kā, ko paši ir ierosinājuši, un bieži vien viņiem ir grūti koncentrēties. Ja tev ir sajūta, ka Dvīnis nevelta tev pietiekoši daudz laika vai nespēj ilgstoši koncentrēties kaut kam, tad šis var būt iemesls. Dvīņi ir arī ļoti runātīgi un bieži iesaistās sarunās ar citiem, taču viņi neizmanto sarunas laikā gūtās zināšanas, kas citādi varētu nākt viņiem par labu.

Lasi arī: 5 iemesli, kāpēc Dvīņu horoskopa zīmes pārstāvji ir visinteresantākie

Kā sadzīvot ar Dvīņiem

Dažreiz Dvīņi var netīšām tevi aizvainot vai sāpināt, vienkārši savas vaļsirdības dēļ, vai arī tāpēc, ka ir runātīgi un nespēj koncentrēties. Ja spēj piedot un samierināties ar šīm īpašībām, tad spēsi ar viņiem sadzīvot un labāk saprasties.

VĒZIS

vezis

Nav noslēpums, ka Vēzis ir visai emocionāla un sentimentāla, taču romantiska zīme. Šīs, visticamāk, ir tās lietas, kuras mēs par viņiem dzirdam visbiežāk. Kā ar citām īpašībām?

Uzzini, kur slēpjas šīs Zodiaka zīmes šarms, bet kādi ir viņa trūkumi!

 

Priekšrocības

Ģimenes cilvēki

Viņi ļoti mīl savu ģimeni, un ir gatavi darīt teju jebko, lai liktu viņiem justies labi. Bērnībā Vēžiem parasti ir cieša saikne ar mammu, kas turpina kļūt ciešāka arī pieaugot. Ja ģimenē rodas kādas naudas problēmas, tad vienmēr cenšas palīdzēt.

Mīloši

Viņus mazāk uztrauc sava labsajūta, un vairāk sava mīļotā. Viņš vienmēr ir gatavs viņu uzklausīt un sniegt kādu padomu. Pat ja reizēm, šis padoms var nelikties ļoti vērtīgs, viņš tāpat spēs atrast pareizos vārdus, lai savu partneri  kādā veidā nomierinātu.

Viņi neslēpj savas jūtas

Ja Vēzis tevi mīl, tad tas nebūs nekāds noslēpums, jo šie cilvēki nemēdz slēpt savu pieķeršanos. Parasti ir izteikti mīloši un gādīgi. Turklāt viņi ir ļoti romantiski un vienmēr prot pārsteigt savu sirdsāķīti.

Trūkumi

Mēdz pārāk bieži paļauties uz citiem

.. un šī iemesla dēļ pārāk bieži cieš. Viņi nereti saceras un beigās aplaužas. Vēžiem uz notiekošo būtu jāraugās pēc iespējas reālistiskāk. Nav slikti atrasties pāris centimetrus virs zemes, taču viņiem reizēm trūkst realitātes sajūtas.

Nespēja pielemt lēmumus, svārstīgi

Šos cilvēkus ietekmē Mēness un tā fāzes, tāpēc viņu viedoklis var krasi mainīties pat dienas laikā. Ļoti ietekmējas no citiem un ir bezgala līdzjūtīgs. Reizēm tik ļoti, ka sāk izjust skumjas pat tad, kad nevajadzētu, vienkārši kādam jūtot līdzi.

Pārāk bieži mēdz aizdomāties un fantazēt

Šī ir ūdens zīme, tāpēc tā ir tik ļoti emocionāla. Šo dažādo emociju iespaidā nereti mēdz aizdomāties arī par negatīvām lietām, sāk skumt teju bez iemesla. Ja viņus kaut kas dzīvē neapmierina, tad noslēdzas sevī. Vislabākais, ko šādā gadījumā darīt, ir vienkārši viņus atstāt vientulībā.

LAUVA

lauva

Lauvas zīmē dzimušie ir unikāli cilvēki, tāpēc, ja tavā draugu vai paziņu lokā ir kāds no viņiem, tev noteikti ir paveicies, un mēs tev palīdzēsim uzzināt, kāpēc tieši tad tev ir paveicies!

Atceries, ja esi dzimusi Jūlija beigās, tev varētu būt raksturīgas arī Vēža īpašības, taču, ja esi dzimusi Augusta beigās, tad Jaunavas!

 

Priekšrocības

Jautrs 

Šie cilvēki ļoti labi spēj iekustināt pūli un ieviest jautrību jebkurā ballītē. Turklāt, viņiem ir lieliska humora izjūta!

Aktīvs, taču uzmanīgs

Šie cilvēki ir visnotaļ drosmīgi un dinamiski, taču, neskatoties uz to, viņi mazāk kā citi tiek ievainoti un iegūst traumas. Tas ir attiecināms arī uz auto vadīšanu – pēc statistikas Lauvas visretāk iekļūst ceļu satiksmes negadījumos. Speciālisti apgalvo, ka visa būtība slēpjas viņu pārliecībā un aukstasinībā.

Tuvinieki un mīļie ir ļoti dārgi

Šie cilvēki ļoti aizstāv savus tuviniekus un draugus. Viņi nebaidās un metīsies virsū katram, kurš kaut kādā veidā būs aizskāris viņu tuvos cilvēkos, saplosot viņus mazos gabaliņos. Daļēji tas ir tāpēc, ka Lauvas šos cilvēkus uzskata par savu īpašumu, kas, bez šaubām, ir jāaizstāv, taču īsto iemeslu šai rīcībai nezina pat pašas Lauvas. Šādos brīžos šīs zīmes pārstāvjos notiek kaut kas tāds, kas liek tiem kļūt daudz stiprākiem un drosmīgākiem.

Trūkumi

Stūrgalvīgs un egoistisks

Lai arī viņš pats teiks, ka tā ir apņēmība un augsts pašvērtējums, netiec pārliecināts par pretējo, Lauvas par sevi ir augstās domās un viņiem grūti klājas, ja jāsaka “jā” lietām, kuras viņi nevēlas darīt vai arī, ja viņiem liek mainīt ierasto kārtību.

Var būt arī rupjš

Nereti viņa joki ir tik ļauni, ka var aizskart apkārtējos. Viņi paši ir jautri, sociāli aktīvi un vēlas sev līdzas kādu, kas viņiem liktu pastāvīgi pievērst uzmanību un būtu gatavs uz visu ko.

Ļaunatminīgs

Šie cilvēki uz kādu ļaunu prātu var turēt gadiem, atriebjoties pāri darītājam arī pēc ļoti ilga laika, taču gandrīz puse no šīs zīmes pārstāvjiem gluži otrādi – aizmirst pāri darījumus tik ātri, ka viņiem varētu piešķirt pirmo vietu “piedošanas” konkursā.

JAUNAVA

jaunava

Nav noslēpums, ka šie cilvēki ir ļoti gudri un mērķtiecīgi, taču to parasti panāk ar stingru pašdisciplīnu. Viņiem ir nepieciešams laiks, lai pie kaut kā pierastu un kādam atvērtos, turklāt, šie cilvēki nereti ir tik aizņemti, ka viņiem ne vienmēr pietiek laika, lai satiktos ar savu partneri.

Priekšrocības

Loģiski domājošas būtnes

Parasti izsver visus plusus un mīnusus, kaut kur iesaistoties. Tas viņus bieži izglābj no nepatīkamiem starpgadījumiem. Vienmēr labi spēj izanalizēt situāciju, nereti pat cilvēkus.

Mērķtiecīgs

Šie cilvēki negrib, lai viņiem visu ieliek rokās, viņi paši ir gatavi strādāt, lai tiktu pie kārotā. Vislielāko gandarījumu sagādā tās lietas, kuras viņi paši ir nopelnījuši, nevis tās, kuras viņiem ir pasniegtas par velti. Viņi ir visīstākie darba rūķi, kas nekad nepadosies!

Intelektuāls

Interesējas par daudzām pasaulē notiekošām lietām, vienmēr cenšas atvēlēt pietiekami daudz laika saviem hobijiem un redzesloka paplašināšanai. Viņi daudz lasa, parasti par visdažādākajām tēmām. Visai labi spēj rast risinājumus problēmām.

Lasi arī: Jaunavas mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Trūkumi

Nespēj pieņemt kritiku

Lai arī cik labā un jaukā veidā tu nemēģinātu viņam pateikt kaut ko patiesu, taču mazliet aizskarošu, Jaunava tāpat to uztvers negatīvi, turklāt par to ilgi domās. Šie cilvēki nespēj pieņemt kritiku, jo nereti uzskata, ka ir daudz labāki par citiem.

Pārāk daudz raizējas par sīkumiem

Parasti ir ļoti saspringuši, un raizējas par dažādiem sīkumiem, kas viņu pat neskar. Tas izskaidro viņu vēlmi pēc kārtības un organizētības  – būs mazāk par ko uztraukties, ja viss ir kārtībā.

Mēdz piesieties sīkumiem, kritiska attieksme un pārspīlēšana

Šie cilvēki reizēm no maza sīkuma mēdz sarīkot traci, piesienoties pie pat vismazākajiem niekiem.

SVARI

svari

Dažkārt satiekot Svarus, šķiet, ka viņu galvā valda haoss. Viņi ir nedaudz ekscentriski un dīvaini, bet neļauj šiem iemesliem traucēt attiecībām. Viņu dīvainums bagātinās tavu dzīvi.

 

Priekšrocības

Līdzsvarotība

Līdzsvarotība ir lieliska īpašība, un Svari ir vieni no retajiem cilvēkiem, kuriem tā piemīt. Viņi sniedz otram tikpat daudz, cik saņem pretī. Ja gadās strīdēties, tad Svari vienmēr centīsies paskatīties uz problēmu no dažādiem skata punktiem, lai sniegtu pamatotu un labi apdomātu atbildi.

Lasi arī: Sieviete – Svari; ar ko viņa ir tik īpaša?

Romantiska daba

Veidojot attiecības, romantikai ir ļoti liela nozīme, un Svari vienmēr centīsies apmierināt visas partnera vajadzības, lai attiecības būtu veiksmīgas. Svaru romantiskā daba var kļūt par pamatu ilgtspējīgām attiecībām.

Bezrūpība

Pozitīvā bezrūpība ir viena no pievilcīgākajām Svaru personības iezīmēm. Kurš gan negribētu satikties ar cilvēku, ar kuru kopā var izturēties pilnīgi dabiski un nebaidīties no nosodījuma? Mūsdienās ir grūti atrast šādus cilvēkus, ar kuriem var justies brīvi, jo daudzi pāri lielāko daļu laika pavada strīdoties.

Jautrība

Svari ir vieni no tiem cilvēkiem, ar kuriem var iziet ārā un kārtīgi iztrakoties. Svari vienmēr ir pozitīvi noskaņoti un vēlas uzlabot garastāvokli arī citiem. Viņi arī saglabā vēsu prātu, kas ir laba īpašība, ja dodaties izklaidēties. Ja draugu vidū izcelsies nesaskaņas, tad Svari būs tie, kas izšķirs strīdu.

Lasi arī: Lūk, kāpēc Svari ir tik interesanti un unikāli

Trūkumi

Slinkums

Slinkums ir viena no sliktākajām personības iezīmēm, kāda cilvēkam var būt. Viņam vienkārši trūkst motivācijas kaut ko darīt, ja tas prasa kaut nelielu piepūli. Tu noteikti zini, cik nogurdinoši ir strīdēties ar cilvēku, kurš pat necenšas tevī ieklausīties vai saprast, kā tu jūties.

Flirtēšana

Starp draudzīgu sarunu un flirtu dažreiz ir ļoti šaura robeža. Tas var novest pie greizsirdības, kas, savukārt rada problēmas attiecībās. Ja esi greizsirdīgs cilvēks, tad nebūtu ieteicams satikties ar Svariem.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Svaru zīmē dzimušajiem

Pieķeršanās

Svariem piemīt tendence pārāk pieķerties otram, un tā var kļūt par apsēstību. Viņi paļaujas uz kādu, kas pēc viņu domām ir stiprāks, un ļauj viņam atrisināt visas sīkās dzīves problēmas.

SKORPIONS

skorpions

Viņi ir zinātkāri un kaislīgi cilvēki, turklāt ļoti uzņēmīgi, tomēr nereti kļūst noslēpumaini un noslēdzas sevī.  Uzzini, kādas ir priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Skorpiona zvaigznājā dzimušajiem!

 

Priekšrocības:

Zinātkāre

Interese baro inteliģenci. Nevar cerēt kaut ko iemācīties, ja neuzdod jautājumus, vai ne? Skorpioni to ne tikai labi apzinās, bet arī izmanto. Viņi vēlas zināt visu par visu. Skorpionus interesē ikkatrs dzīves aspekts.

Uzņēmība

Tiklīdz Skorpioni ir uzstādījuši mērķi, viņus ir grūti novirzīt no sliedēm. Viņi labi zina, ko vēlas, izstrādā plānu tā iegūšanai un tad strādā pie tā lai sasniegtu vēlamo. Tā ir brīnišķīga īpašība, jo tu nevēlies, lai lietas tiktu vienkārši darītas. Tu noteikti vēlies, lai tās tiktu paveiktas ar izcilību, ikvienā situācijā.

Kaisle

Attiecībās neiztikt bez kaisles un īpaši svarīga ir romantika. Tā ir svarīga īpašība, jo tā padara attiecības aizraujošas un interesantas. Satiekoties ar Skorpionu tev nebūt nebūs jāsatraucas par kaisles trūkumu.

Bezbailība

Arī šī ir viena no labākajām īpašībām, kas var piemist cilvēkam, neatkarīgi no tā vai viņš ir attiecībās vai nav. Bezbailība ļauj izmēģināt jaunas lietas un iegūt vērtīgu pieredzi. Ko gan tu varētu sasniegt, ja zinātu, ka tev izdosies?

Trūkumi:

Stūrgalvība

Stūrgalvība nekad nav bijusi pievilcīga īpašība. Šādi cilvēki lielākoties nevēlas saredzēt lietas no citu cilvēku perspektīvas, tas var radīt spriedzi un problēmas attiecībās.

Noslēgšanās sevī

Noslēpumi visiem sagādā problēmas ikvienā vecumā. Tie sabotē uzticēšanos, kura ir jebkuru veselīgu attiecību pamatakmens. Ja tu slēp kaut ko no savas otrās pusītes, tad kādēļ tu vispār ar viņu tiecies?

Viegla aizkaitināmība

Šī ir grūti izskaužama īpašība. Tomēr, pastāv iespēja to ievirzīt pareizajā gultnē. Ja vien cilvēks atradīs veidu, kā izlikt savas dusmas nekaitējot sev un citiem, viss būs kārtībā.

STRĒLNIEKS

strelnieks

Strēlnieki, nenoliedzami, ir īpaši cilvēki, kuri ātri vien spēj iekarot daudzu cilvēku simpātijas. Uzzini, kādi ir plusi un mīnusi, satiekoties ar Strēlnieka zvaigznājā dzimušajiem!

Viņi ir īsti avantūristi, taču necieš nekādu atskaitīšanos un jebkādus ierobežojumus. Ar viņiem nav viegli, bet bez viņiem – teju neiespējami!

 

Priekšrocības:

Optimisms
Tu noteikti nevēlies tērēt laiku satiekoties ar cilvēku, kurš dažādās dzīves situācijās saskata tikai negatīvo. Attiecības, laiku pa laikam, radīsies kādas problēmas, ja tava otrā pusīte vienmēr uz lietām skatīsies no negatīvās puses, kā tad jūs tiksiet tām pāri? Strēlnieks vienmēr ir optimistiski noskaņots un tā ir lieliska īpašība.

Godīgums

Ko gan vēl var vēlēties, ja ne godīgumu? Pat tad, ja tu negribi neko par to dzirdēt, Strēlnieks tev tik un tā pateiks. Tev noteikti nenāksies tikt galā ar informācijas slēpšanu, jo Strēlnieks vienmēr ir gatavs laicīgi visu izrunāt.
Skaidra domāšana

Tu nevēlies satikties ar kādu, kurš domā aprobežoti, nesaskatot visā augtāku jēgu. Spēja saskatīt “visu bildi” ļauj cilvēkam paplašināt savu redzesloku un izprast citus. Šī īpašība ir svarīga jebkurās attiecībās, it īpaši, ja diviem cilvēkiem jānonāk pie kompromisa.

Trūkumi:

Nesavaldība

Ņemot vērā to, ka Strēlnieki ir atklāti un godīgi, viņiem ir grūti paturēt savu viedokli pie sevis. Šie cilvēki runā ātri un ne vienmēr apzinās, kādu iespaidu viņu teiktais var uz kādu atstāt. Strēlnieks var neapzināti sāpināt cilvēkus un šī īpašība nav tā patīkamākā.

Ierobežotības nepanesība

Strēlnieka zīmē dzimušie ir ļoti dīdīgi un nespēj nosēdēt uz vietas, viņiem pastāvīgi jāizklaidējas, tādēļ, ja tu nespēsi noturēt Strēlnieka uzmanību, viņš meklēs to kur citur.

Solījumu neturēšana

Šī ir Strēlnieka lielākā problēma. Veidojot attiecības, tu noteikti vēlies saprast savu otro pusīti no pusvārda. Ja šis cilvēks nespēs piepildīt visus savus solījumus, tu tiksi aizkaitināts un agri vai vēlu attiecības nonāks strupceļā.

MEŽĀZIS

mezazis

Šie cilvēki nudien ir mērķtiecīgi un pacietīgi, taču nereti mēdz pārāk daudz domāt par darbu un pārāk daudz laika veltīt karjerai, aizmirstot par saviem mīļajiem un tuvajiem.

 

Priekšrocības:

Ambiciozitāte

Vai tu nevēlētos, lai tavs mīļotais cilvēks ir ambiciozs un darbīgs? Nav nekā sliktāka par satikšanos ar slinku cilvēku, ja viņi ir vienaldzīgi viena dzīves jomā, var gadīties, ka viņi būs tādi arī citās. Tev nepieciešams kāds, kurš dzīvē meklē ko vairāk, tāds, kurš spēj rast ko aizraujošu ikkatrā situācijā un tieši tāds ir Mežāzis.

Pacietība

Šī, iespējams, ir vissvarīgākā īpašība, kāda var piemist cilvēkam. Strīdi un viedokļu nesakritības ir visās attiecībās, tomēr tikt galā ar strīdiem un atšķirīgiem viedokļiem ir stipri vieglāk, ja tava otrā pusīte ir pacietības pilna. Attiecības ir balstītas uz kompromisiem un pacietīgs cilvēks būs gatavs tevi uzklausīt, nepārtraucot, vai neiestarpinot savu viedokli.

Proaktivitāte
Ja Mežāzi neapmierina kāda situācija, viņš aktīvi centīsies to mainīt, nevis vienkārši sēdēs rokas klēpī salicis un čīkstēs. Mežāži ir apņēmīgi indivīdi, kuri kontrolē esošos apstākļus, tā nav īpašība, kas piemīt daudziem. Šajā zīmē dzimušie nesēž un nesapņo par labāku dzīvi, viņi aktīvi rīkojas, lai to īstenotu.

Trūkumi:

Pārcenšanās

Dažkārt Mežāzis aizmirst, cik svarīgi ir atpūsties no darba . Mežāži ir tik apņēmīgi, ka viņiem neatliek laika, ko veltīt pašiem sev. Ja jums sarunāts randiņš, bet tavai otrajai pusītei uzrodas pēkšņa nepieciešamība palikt darbā ilgāk, tev jābūt gatavam, ka randiņš tiks atcelts, jo darbs bieži vien ir svarīgākais. Tas var kļūt kaitinoši, it īpaši, ja tā notiek bieži.

Egoisms

Ja Ja tas, kā tu rīkojies Mežāzim nešķiet pieņemami, tad vari būt pārliecināts, ka viņš meklēs kādu citu cilvēku. Mežāži ir ārkārtīgi sīkumaini pret saviem romantiskajiem partneriem, tādēļ, ja tu pilnībā neapmierini Mežāzi, viņš tevi pametīs, neatskatoties atpakaļ.

Pēkšņas garastāvokļa maiņas

Ja tu satiecies ar kādu, kurš ir tik strādīgs, kā Mežāzis, tad vari sagaidīt, ka viņa garastāvoklis mainīsies vadoties pēc tā, kāda bijusi birojā pavadītā diena. Tu nevēlies saņemt negatīvo lādiņu, ko izstaro nikns mājās pārnācis Mežāzis. Ja viņš ir aizkaitināts par kaut ko, pat tad, ja tam nav nekāda sakara ar tevi, tas noteikti būs acīmredzams viņa attieksmē.

ŪDENSVĪRS

udensvirs

Ūdensvīrs ir praktisks. Funkcionalitāte viņam ir svarīgāka par pašu formu. Viņam it nemaz nepatīk salkana romantika. Klišejiskas došanās projām un salkanas dāvanas sirsniņas formā nav viņu gaumē. Viņi vēlas patiesu romantiku. Ūdensvīram nepieciešams partneris, kas viņam palīdzes attīstīties. Paredzami mīlestības žesti netiks augstu vērtēti.

 

Priekšrocības

Dzimis komunikators

Komunikācija ir nepieciešama ikvienās attiecībās, bez tās nekas neizdosies. Diskutējot par svarīgām tēmām ir jājūtas komfortabli un tieši šādu komfortu savai otrajai pusītei nodrošina Ūdensvīrs.

Lasi arī: Šīs lietas sapratīs tikai Ūdensvīrs

 

Intelektuālis

Tikai uzdodot jautājumu, tu uzzināsi atbildi un iegūsi jaunas zināšanas. Kurš gan nevēlētos satikties ar cilvēku, kurš vēlas uzzināt visu par visu? Ūdensvīrs it tas cilvēks, kurš labprāt pamēģina ko jaunu, interesantu un lietderīgu.

Sabiedrības mīļotājs

Ūdensvīram patīk atrasties cilvēku vidū – bet visvairāk, tieši ģimenes un draugu lokā. Tas ir brīnišķīgi, ka vari ļaut vaļu savam mīļotajam cilvēkam un viņam nav nepieciešama „auklēšana” vai pieskatīšana. Tu vari būt pārliecināts/-a, ka Ūdensvīrs ir uzticīgs.

Trūkumi

Viszinis

Necenties uzspiest Ūdensvīram savu viedokli, jo viņam ir vienalga. Ja Ūdensvīrs nepiekrīt tam, kas tev sakāms, viņš nemaz tevī neklausīsies. Viņš dara lietas tā, kā viņam patīk un viņa moto ir „vai nu es daru visu tā, kā man patīk, vai nedaru nemaz”. Kompromisi ir svarīga attiecību sastāvdaļa un, ja pie tiem nonākt nav iespējams, tad dzirkstelīte visnotaļ ātri izdzisīs.

Lasi arī: Lūk, kas tev būtu jāzina, satiekoties ar Ūdensvīru

 

Noslēgts sevī

Vai tiešām tu vēlies satikties ar cilvēku, kurš regulāri uzceļ ap sevi sienu? Šāda pieredze ir ļoti kaitinoša un tā kalpo par iemeslu attiecību izjukšanai. Piesargies iemīlēties kādā, kurš nelaiž tevi iekšā savā dzīvē. Emocionāla atturība ne par ko labu neliecina.

Nepastāvība

Vienu dienu viņš ir laimīgs būdams ar tevi kopā, bet nākamajā viņš jau ir neapmierināts. Nepastāvība ir viena no kaitinošākajām lietām, ko vien cilvēks var piedzīvot. Tu domā, ka tavs mīļotais cilvēks ir uzticams, bet kādā brīdī tu vairs nevari izsekot viņa domu gājienam.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Ūdensvīra zīmē dzimušajiem

 

Atturīgs un vēss

Kādēļ gan satikties ar kādu, kurš pret tevi izturas vienaldzīgi? Tā izklausās pēc milzīga akmens velšanas kalnā augšā. Lai gan Ūdensvīrs nav atturīgs visu laiku, viņš dažkārt mēdz tāds kļūt un tas ir ārkārtīgi kaitinoši. Konflikta laikā šī īpašība šķiet pazemojoša un līdz sirds dziļumiem sāpīga otram cilvēkam.

ZIVIS

zivis

Priekšrocības

Pielāgošanās

Spēja pielāgoties jebkurai situācijai ir viena no vērtīgākajām īpašībām, jo ne visi var justies ērti jaunos, nepierastos apstākļos. Zivis spēj tikt galā ar šo uzdevumu un gūst panākumus arī tad, ja ir ārpus savas komforta zonas.

Ziedošanās

Zivis velta sevi visu otram cilvēkam, un vienmēr būs blakus. Viņām ļoti rūp otrs, un viņas vēlas darīt visu, ko spēj, lai attiecības būtu ilgtspējīgas. Ja satiecies ar Zivīm, tad viņu prātā vienmēr būsi pirmajā vietā.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc ne visi ir spējīgi saprast Zivis

Romantika

Ja sāc veidot attiecības, tad nekas nevar būt labāks par romantisku personību. Zivis var pārspēt pašas sevi, cenšoties iepriecināt otru cilvēku, lai attiecības būtu veiksmīgas un aizraujošas.

Pašaizliedzība

Noturīgās un ilgtspējīgās attiecībās ir jābūt arī pašaizliedzībai, taču tā ir diezgan reta īpašība, kas nepiemīt visiem.

Tas nozīmē nostādīt citu vajadzības pirmajā vietā, un tieši šāda īpašība piemīt Zivīm. Kurš gan negribētu satikties ar cilvēku, kas upurēs visu, ko tajā brīdī dara, lai vajadzības gadījumā būtu blakus.

Lasi arī: Emocionālās un skaistās sievietes – Zivis; ar ko viņas ir tik īpašas?

Trūkumi

Neizlēmība

Vai esi mēģinājis kaut ko saplānot vai nonākt līdz gala lēmumam ar kādu, kurš nevar izlemt? Diemžēl Zivis ir vieni no šiem cilvēkiem.

Ja satiecies ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi, tad tev būs vajadzīga pacietība vai arī prasme patstāvīgi pieņemt grūtus lēmumus.

Emocionalitāte

Protams, ka attiecībās ļoti nozīmīga loma ir emocijām, taču pastāv ļoti šaura robeža starp to, kāds ir normāls emociju daudzums, un kad jau ir par traku.

Attiecībās radīsies problēmas, un ar tām ir jāspēj tik galā ar vēsu prātu. Ja tev ir sajūta, ka nevari pilnīgi atklāti izrunāties, neaizskarot otra jūtas, tad attiecības var nonākt strupceļā.

Lasi arī: Šīs lietas sapratīs tikai Zivis

Slinkums

Slinkums ir viena no nevēlamākajām iezīmēm, kas cilvēkiem piemīt. Tas nozīmē, ka partnerim vispār trūkst motivācijas kaut ko darīt, ja tas prasa kaut nelielu piepūli.

Tas var būt ļoti kaitinoši, it īpaši, ja otrs neizrāda nekādu vēlmi uzklausīt tevi un saprast to, kā jūties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru