Zodiaka zīmes, ar kurām STRĒLNIEKAM ir vislabākā saderība

Ar Strēlnieka vienmēr priecīgo skatu uz dzīvi, šķiet, ka viņi ir viena no tām zodiaka zīmēm, ar kurām sadzīvošana kopā (vismaz ikdienas līmenī) ir pavisam vienkārša.

Taču, tā kā viņi ļoti mīl brīvību un bieži alkst pēc tās, tas var radīt problēmas intīmu attiecību gadījumā. Vislabākā saderība Strēlniekiem ir ar kādu, kas spēj paciest viņu brīvo garu un laiku pa laikam neiebilst pabūt vientulībā.

Strēlnieks, būdams Uguns stihijas pārstāvis, vislabāk spēj sadzīvot ar pārējiem šīs stihijas pārstāvjiem – Auniem un Lauvām.

Tā kā gan Aunam, gan Lauvai piemīt Strēlnieka kaisle pret dzīvi, entuziasms un apburošais skats uz dzīvi, šie divi zodiaka zīmju pārstāvji būs Strēlniekam vislabākā saderība. Taču pat šeit Auns būs mazliet labāka saderība Strēlniekam par Lauvu, jo Auni paši tik ļoti augstu vērtē savu brīvību, ka viņiem ir daudz vieglāk pieņemt Strēlnieka vēlmi dzīvot brīvi un būt ļoti patstāvīgiem.

Starp citu, vēl laba saderība Strēlniekam būs Gaisa stihijas pārstāvji Svari un Ūdensvīrs. Daudzi uzskata, ka šāda Uguns un Gaisa stihijas saderība esot visideālākā. Nav šaubu, ka vislabākā saderība ir tiem cilvēkiem, kuriem dzimšanas dienas ir ar divu mēnešu nobīdi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru