“airBaltic” atsāk Atvērto durvju dienas potenciālajiem stjuartiem

No 19. jūlija Latvijas lidsabiedrība airBaltic aicina potenciālos stjuartus uz Atvērto durvju dienu pasākumiem. Ikviens motivēts darba meklētājs, ar vai bez iepriekšējas pieredzes aviācijas nozarē, ir gaidīts ar savu CV un personu apliecinošu dokumentu Atvērto durvju dienu pasākumos katru ceturtdienu pulksten 13:00 airBaltic galvenajā biroja ēkā Tehnikas ielā 3.

Kopš 2017. gada jūlija airBaltic Atvērto durvju dienu pasākumus apmeklējuši vairāk nekā 300 interesentu, bet 130 ir uzsākuši darbu. airBaltic šobrīd nodarbina vairāk nekā 470 stjuartu, regulāri aicinot komandai pievienoties jaunus speciālistus. Līdz 2019. gada maijam airBaltic darbā plāno pieņemt vēl 110 stjuartus.

Atvērto durvju diena ir iespēja visiem interesentiem, kuri vēlas pievienoties airBaltic komandai un kļūt par stjuartiem. Pasākuma mērķis ir parādīt aviācijas nozares specifiku un piesaistīt jaunus jomas speciālistus. Iniciatīvas ietvaros ikvienam apmeklētājam būs iespēja iepazīties ar stjuarta darba specifiku, kā arī iegūt plašāku informāciju par lidsabiedrību airBaltic – floti, lidojumu apkalpes centru un lidsabiedrību kopumā.

Atvērto durvju dienas pasākumā katram būs iespēja ielūkoties aviācijas nozarē, nebaidoties par pieredzes trūkumu, jo airBaltic piedāvā iespēju apgūt stjuarta profesiju astoņu nedēļu apmācībās ar apmaksātu stipendiju. Apmācības grupa topošajiem stjuartiem tiek organizēta katru mēnesi. Pievienoties airBaltic stjuartu komandai ir iespēja ikkatram, arī studentiem, jo darbs sevī ietver elastīgas darba stundas, kas sniedz iespēju studijas apvienot ar darbu. Progresīva atalgojuma sistēma, mūsdienīga galvenā biroja ēka ar plašu, īpaši veidotu lidojumu apkalpes centru, kā arī ceļošanas iespējas sev un ģimenei ir priekšrocības, ko nodrošina darbs starptautiskā lidsabiedrība airBaltic.

Lai iegūtu papildu informāciju par darbu airBaltic, kandidāti var apmeklēt lidsabiedrības darba sludinājumu mājaslapu http://recruite.airbaltic.com/.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru